Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-utánpótlásnevelés

Találkozás a példaképpel

Két kezünkön megszámolhatjuk, hányszor engedtünk (kicsit) a 18 éves alsó korhatárból a KOS-ban. Három fiatalembernek − Szántó Dávidnak (KOS-18.), Demjén Balázsnak (KOS-38.) és Boros Andrásnak (KOS-47.) – mindenesetre nagyon bejött: mindhárman kis idővel az iskola befejezése után a köztévé sportosztályának munkatársai lettek.

PeturAndrasKOSjuniorkissrac2017DHFotó: Fiegel Dávid (KOS-55.)

A legutóbbi tini látogató (a Duna Ház előterében készült képen jobbról) is csak ritka vendég (még!) a KOS-ban, legutóbb is csak példaképe, a sporttelevíziós Petur András (középen) órájára kapott meghívást, édesapjával együtt. Aztán majd 4 év múlva talán teljes jogú résztvevőkánt tér vissza. 

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés