Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Már profi divatbemutatót konferáltak

„Isteniek voltak″

fashiondeluxeMeghivo2012− írta tömör egyszerűséggel hallgatóinkról Ötvös Edina, a Fashion de Luxe Hungary divatshow producere, aki 2012 május elején, a KOS-ban, a Zsigmond Márta Médiadíj átadó ünnepségén fedezte fel Matuz Viktóriát és Kaszás Kornélt (KOS-43.).

MatuzViki43KaszasKornel43Divatbemutato2012

BalazsDaniel43KameravalAllMájus végén pedig már ők konferálták a zsúfolt házas divatbemutatót, kirobbanó sikerrel.
A show hivatalos klipjének elkészítéséért kiírt háziversenyt pedig – egy 42-es és egy 43-as hölgyhallgató előtt – Balázs Dániel (KOS-43.) nyerte meg. 

Fashion de Luxe Hungary filmje hamarosan ITT látható.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés