Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Már profi divatbemutatót konferáltak

„Isteniek voltak″

fashiondeluxeMeghivo2012− írta tömör egyszerűséggel hallgatóinkról Ötvös Edina, a Fashion de Luxe Hungary divatshow producere, aki 2012 május elején, a KOS-ban, a Zsigmond Márta Médiadíj átadó ünnepségén fedezte fel Matuz Viktóriát és Kaszás Kornélt (KOS-43.).

MatuzViki43KaszasKornel43Divatbemutato2012

BalazsDaniel43KameravalAllMájus végén pedig már ők konferálták a zsúfolt házas divatbemutatót, kirobbanó sikerrel.
A show hivatalos klipjének elkészítéséért kiírt háziversenyt pedig – egy 42-es és egy 43-as hölgyhallgató előtt – Balázs Dániel (KOS-43.) nyerte meg. 

Fashion de Luxe Hungary filmje hamarosan ITT látható.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés