Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Már profi divatbemutatót konferáltak

„Isteniek voltak″

fashiondeluxeMeghivo2012− írta tömör egyszerűséggel hallgatóinkról Ötvös Edina, a Fashion de Luxe Hungary divatshow producere, aki 2012 május elején, a KOS-ban, a Zsigmond Márta Médiadíj átadó ünnepségén fedezte fel Matuz Viktóriát és Kaszás Kornélt (KOS-43.).

MatuzViki43KaszasKornel43Divatbemutato2012

BalazsDaniel43KameravalAllMájus végén pedig már ők konferálták a zsúfolt házas divatbemutatót, kirobbanó sikerrel.
A show hivatalos klipjének elkészítéséért kiírt háziversenyt pedig – egy 42-es és egy 43-as hölgyhallgató előtt – Balázs Dániel (KOS-43.) nyerte meg. 

Fashion de Luxe Hungary filmje hamarosan ITT látható.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.


Végső eredményhirdetés: június 16., szombat, 18.00

(a végzősök bankettje előtt, a Duna Házban!)

PRE - KOS
Keresés