Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mészáros Blanka (KOS-43.) külföldi kiküldetésben

Igazoltan távol

MeszarosBlanka43KEFESzó szerint: Mészáros Blanka (KOS-43.) azért nem tudott jelen lenni a május 12-ei írásbeli vizsgán, mert már végzős hallgatóként komoly megbízást kapott, a Világjáró Magazint tudósította küldföldről.

VilagjaroMagazin.jpg

A tavasszal meghirdetett casting nyomán hat jelenlegi KOS-os kapott gyakornoki lehetőséget a nagymúltú, sikeres folyóiratnál és annak internetes változatánál. Többen már jártak ilyen kisebb idegenforgalmi kiránmduláson – Gerencsér Dóra (KOS-43.) például a vizsga előtti napon a Balatonnál –, mint amilyenen most Blanka, Lengyelországban.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.


Végső eredményhirdetés: június 16., szombat, 18.00

(a végzősök bankettje előtt, a Duna Házban!)

PRE - KOS
Keresés