Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mészáros Blanka (KOS-43.) külföldi kiküldetésben

Igazoltan távol

MeszarosBlanka43KEFESzó szerint: Mészáros Blanka (KOS-43.) azért nem tudott jelen lenni a május 12-ei írásbeli vizsgán, mert már végzős hallgatóként komoly megbízást kapott, a Világjáró Magazint tudósította küldföldről.

VilagjaroMagazin.jpg

A tavasszal meghirdetett casting nyomán hat jelenlegi KOS-os kapott gyakornoki lehetőséget a nagymúltú, sikeres folyóiratnál és annak internetes változatánál. Többen már jártak ilyen kisebb idegenforgalmi kiránmduláson – Gerencsér Dóra (KOS-43.) például a vizsga előtti napon a Balatonnál –, mint amilyenen most Blanka, Lengyelországban.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés