Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tiszteletbeli KOS-os!

MezofiAndrasPRE-KOS2011nyarA 2011-es PRE-KOS egyik élhallgatója volt, aztán eltűnt... Legalábbis személyesen többet nem láttuk a KOS-ban. Annál többet munkáit: operatőrként, vágóként, KOS-hallgatók műhely- és vizsga-, szorgalmi és kötelező kisfilmjeinek önkéntes segítőjeként. 
Ez ugyan legtöbbször csak a végefőcímből, stáblistából derült ki, de profi stílusjegyeiből sokszor már előbb is sejtettük...
Sok KOS-os produkció nem jöhetett volna létre nélküle.

Mezőfi András, köszönjük!
(És azért majd látunk is?...) 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés