Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mi a te „pályád″?

„Gyúrjuk a castingot″
– az élet igazolta a KOS-t

UtelagazasA KOS-ban a hagyományos félévzáró vizsgabeszélgetés sohasem volt hagyományos „kikérdezős″, feleltetős számonkérés, sokkal inkább pálya-orientációs beszélgetés: mire figyelj, mi a te „pályád″ a médiában, merre menj tovább, miben javíts?!
S hogy még inkább pályárakerülésedet szolgálja ez a szűk óra, beiktattuk a castingot – azaz előjátsszuk leendő első médiás állásinterjúdat. Már eleve önéletrajzzal, motivációs levéllel a kézben kell érkezniük a hallgatóknak.

Erre mit hoz az élet?...

 

 ...javában zajlanak a felvételi vizsgabeszélgetések, „gyúrjuk a castingot″, talán a harmadánál tartunk az erőltetett menetnek, amikor szokás szerint újabb állásajánlat (ezúttal teljes munkaidős, fizetős, tévés) érkezik a KOS-hoz, s pontosan azokat kérik benne, mint amiket gyakorolunk. Illetve annyival többet is, hogy szakmai ajánláshoz is kötik a jelentkezést. De hát mi más a szakmai ajánlás, mint amit a KOS két vezetője villámértékelésként ad ezeken a találkozókon?! Már csak le kell írni – és megpályázhatod az állást.

Ilyen egyszerű?

ÚJ állásajánlat ITT.
(A pontos munkaköri leírás csak jelszóval, jelenlegi és az elmúlt 3 évben végzett KOS-hallgatóknak.)

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés