Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Beindult a médiapiac

Tanáraink is mozgásban...

Jakupcsek2017Jakupcsek Gabri-ella nyolc év után visszatér a TV2-höz, ő lehet a csatorna nagy tavaszi húzása. A köztévéből (Ridikül, Magyarország szeretlek!) visszaigazoló sztárműsorvezető, aki 1995 óta folyamatosan tanít a KOS-ban, szinte már mindenben megállapodott a csatornával. Hara-gosok békítésén dolgozik majd a képernyőn, milliós költségvetésű adásokban.

JakupcsekInterjuKOS2011bKOS-osoknak nyilatkozik, nagyelőadása után

Gundel Takács Gábor felmondott az MTVA-nál, többet nem láthatjuk vetélkedőt vezetni és hallhatjuk meccset közvetíteni a köztévén.

GundelTakacsFelmond2017

CsepelyiAdriennFB2NemethPeter2016 SzelesteyLajosSecond

Csepelyi Adrienn, a Népszabadság egykori újságírója – aki terveink szerint műhelyt vezet tavasztól a KOS-ban – február 1-jétől a Népszava–Vasárnapi Hírek szerkesztőségében folytatja pályafutását, s hamarosan saját műsora indul a Klubrádióban.

Németh Péter az összevont lapnál – a korábbi hírekkel szemben – mégis megkapta főszerkesztői kinevezését.

Szelestey Lajos szerkesztő-műsorvezető, aki nemrég vizsgaelnök is volt a KOS-ban, otthagyta a Klubrádiót.

Korábban beszámoltunk róla (ITT), hogy tanáraink közül – akik egykor a KOS-ban végeztek – Péterfi Judit (KOS-17.) szakított az ATV-vel, Jaksity Kata (KOS-15.) viszont híradót és egy hamarosan induló új műsort is vezet ezen a csatornán.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés