Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Beindult a médiapiac

Tanáraink is mozgásban...

Jakupcsek2017Jakupcsek Gabri-ella nyolc év után visszatér a TV2-höz, ő lehet a csatorna nagy tavaszi húzása. A köztévéből (Ridikül, Magyarország szeretlek!) visszaigazoló sztárműsorvezető, aki 1995 óta folyamatosan tanít a KOS-ban, szinte már mindenben megállapodott a csatornával. Hara-gosok békítésén dolgozik majd a képernyőn, milliós költségvetésű adásokban.

JakupcsekInterjuKOS2011bKOS-osoknak nyilatkozik, nagyelőadása után

Gundel Takács Gábor felmondott az MTVA-nál, többet nem láthatjuk vetélkedőt vezetni és hallhatjuk meccset közvetíteni a köztévén.

GundelTakacsFelmond2017

CsepelyiAdriennFB2NemethPeter2016 SzelesteyLajosSecond

Csepelyi Adrienn, a Népszabadság egykori újságírója – aki terveink szerint műhelyt vezet tavasztól a KOS-ban – február 1-jétől a Népszava–Vasárnapi Hírek szerkesztőségében folytatja pályafutását, s hamarosan saját műsora indul a Klubrádióban.

Németh Péter az összevont lapnál – a korábbi hírekkel szemben – mégis megkapta főszerkesztői kinevezését.

Szelestey Lajos szerkesztő-műsorvezető, aki nemrég vizsgaelnök is volt a KOS-ban, otthagyta a Klubrádiót.

Korábban beszámoltunk róla (ITT), hogy tanáraink közül – akik egykor a KOS-ban végeztek – Péterfi Judit (KOS-17.) szakított az ATV-vel, Jaksity Kata (KOS-15.) viszont híradót és egy hamarosan induló új műsort is vezet ezen a csatornán.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés