Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Beindult a médiapiac

Tanáraink is mozgásban...

Jakupcsek2017Jakupcsek Gabri-ella nyolc év után visszatér a TV2-höz, ő lehet a csatorna nagy tavaszi húzása. A köztévéből (Ridikül, Magyarország szeretlek!) visszaigazoló sztárműsorvezető, aki 1995 óta folyamatosan tanít a KOS-ban, szinte már mindenben megállapodott a csatornával. Hara-gosok békítésén dolgozik majd a képernyőn, milliós költségvetésű adásokban.

JakupcsekInterjuKOS2011bKOS-osoknak nyilatkozik, nagyelőadása után

Gundel Takács Gábor felmondott az MTVA-nál, többet nem láthatjuk vetélkedőt vezetni és hallhatjuk meccset közvetíteni a köztévén.

GundelTakacsFelmond2017

CsepelyiAdriennFB2NemethPeter2016 SzelesteyLajosSecond

Csepelyi Adrienn, a Népszabadság egykori újságírója – aki terveink szerint műhelyt vezet tavasztól a KOS-ban – február 1-jétől a Népszava–Vasárnapi Hírek szerkesztőségében folytatja pályafutását, s hamarosan saját műsora indul a Klubrádióban.

Németh Péter az összevont lapnál – a korábbi hírekkel szemben – mégis megkapta főszerkesztői kinevezését.

Szelestey Lajos szerkesztő-műsorvezető, aki nemrég vizsgaelnök is volt a KOS-ban, otthagyta a Klubrádiót.

Korábban beszámoltunk róla (ITT), hogy tanáraink közül – akik egykor a KOS-ban végeztek – Péterfi Judit (KOS-17.) szakított az ATV-vel, Jaksity Kata (KOS-15.) viszont híradót és egy hamarosan induló új műsort is vezet ezen a csatornán.

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés