Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Beindult a médiapiac

Tanáraink is mozgásban...

Jakupcsek2017Jakupcsek Gabri-ella nyolc év után visszatér a TV2-höz, ő lehet a csatorna nagy tavaszi húzása. A köztévéből (Ridikül, Magyarország szeretlek!) visszaigazoló sztárműsorvezető, aki 1995 óta folyamatosan tanít a KOS-ban, szinte már mindenben megállapodott a csatornával. Hara-gosok békítésén dolgozik majd a képernyőn, milliós költségvetésű adásokban.

JakupcsekInterjuKOS2011bKOS-osoknak nyilatkozik, nagyelőadása után

Gundel Takács Gábor felmondott az MTVA-nál, többet nem láthatjuk vetélkedőt vezetni és hallhatjuk meccset közvetíteni a köztévén.

GundelTakacsFelmond2017

CsepelyiAdriennFB2NemethPeter2016 SzelesteyLajosSecond

Csepelyi Adrienn, a Népszabadság egykori újságírója – aki terveink szerint műhelyt vezet tavasztól a KOS-ban – február 1-jétől a Népszava–Vasárnapi Hírek szerkesztőségében folytatja pályafutását, s hamarosan saját műsora indul a Klubrádióban.

Németh Péter az összevont lapnál – a korábbi hírekkel szemben – mégis megkapta főszerkesztői kinevezését.

Szelestey Lajos szerkesztő-műsorvezető, aki nemrég vizsgaelnök is volt a KOS-ban, otthagyta a Klubrádiót.

Korábban beszámoltunk róla (ITT), hogy tanáraink közül – akik egykor a KOS-ban végeztek – Péterfi Judit (KOS-17.) szakított az ATV-vel, Jaksity Kata (KOS-15.) viszont híradót és egy hamarosan induló új műsort is vezet ezen a csatornán.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés