Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Négy KOS-tanár műsora az Origón

Gundel Takács, Hegedűs, Borbély és Koppányi
a Szpíker Kornerben

GundelTakacsGabor.HegedusHenrik.BorbelyZoltanOrogoszpiker-korner-2017marcius-27i-adas

Gundel Takács Gábor (az Év tanára a KOS-ban, 2009) az Origón vezet műsort 2017 márciusától. A Szpíker Korner adásaiban mindig a labdarúgás legfontosabb eseményeiről vitatkoznak majd a tévés fociszakértő Hegedűs Henrikkel (2016 óta a KOS tanára), a korábbi MLSZ-szóvivő Borbély Zoltánnal (KOS-1., az Év műhelytanára a KOS-ban, 2007) – ők láthatók a képen, jobbról balra –, valamint a fociszakíró Koppányi Gergellyel (KOS-46., 2014 óta a KOS tanára).

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés