Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Négy KOS-tanár műsora az Origón

Gundel Takács, Hegedűs, Borbély és Koppányi
a Szpíker Kornerben

GundelTakacsGabor.HegedusHenrik.BorbelyZoltanOrogoszpiker-korner-2017marcius-27i-adas

Gundel Takács Gábor (az Év tanára a KOS-ban, 2009) az Origón vezet műsort 2017 márciusától. A Szpíker Korner adásaiban mindig a labdarúgás legfontosabb eseményeiről vitatkoznak majd a tévés fociszakértő Hegedűs Henrikkel (2016 óta a KOS tanára), a korábbi MLSZ-szóvivő Borbély Zoltánnal (KOS-1., az Év műhelytanára a KOS-ban, 2007) – ők láthatók a képen, jobbról balra –, valamint a fociszakíró Koppányi Gergellyel (KOS-46., 2014 óta a KOS tanára).

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.


Végső eredményhirdetés: június 16., szombat, 18.00

(a végzősök bankettje előtt, a Duna Házban!)

PRE - KOS
Keresés