Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Négy KOS-tanár műsora az Origón

Gundel Takács, Hegedűs, Borbély és Koppányi
a Szpíker Kornerben

GundelTakacsGabor.HegedusHenrik.BorbelyZoltanOrogoszpiker-korner-2017marcius-27i-adas

Gundel Takács Gábor (az Év tanára a KOS-ban, 2009) az Origón vezet műsort 2017 márciusától. A Szpíker Korner adásaiban mindig a labdarúgás legfontosabb eseményeiről vitatkoznak majd a tévés fociszakértő Hegedűs Henrikkel (2016 óta a KOS tanára), a korábbi MLSZ-szóvivő Borbély Zoltánnal (KOS-1., az Év műhelytanára a KOS-ban, 2007) – ők láthatók a képen, jobbról balra –, valamint a fociszakíró Koppányi Gergellyel (KOS-46., 2014 óta a KOS tanára).

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés