Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Némethy Marcsi (KOS-37.), a megtestesült sokoldalúság

Vándorlás a stílusok
és a műfajok között

A KOS-ban gyakran elhangzik, hogy ez az iskola olyan, mint egy próbafülke: mindenféle stílust, műfajt, előadásmódot "magadra próbálhatsz", következmények nélkül. Aztán ráérsz a tanulmányaid végén eldönteni, mi is a te utad. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy utána sem tilos kóborolni a műfajok között... 
Némethy Marcsi (KOS-37.) a regionális Dera Tv-nél kezdte, majd a kereskedelmi TV2 és a FEM3 nagyasszonyaként, olykor celeb-szerepben folytatta pályafutását. Nemrégiben a menekülthelyzet kapcsán jelentkezett be a közszolgálati média híradójába, helyszíni tudósítóként. Pár napra rá pedig közösségi oldalán egy gyerekműsor háziasszonyaként fényképezkedett.
Könyedebb és komolyabb – mindkettő jól áll neki. 

NemethyMariaMTVAHirado2015
Az MTVA híradójában

nemethymarcsi_gyerekmusor
Gyerekműsor háziasszonyaként

nemethymaria2008novderatvA regionális Dera TV-nél

NemethyMarcsiBoszorkanykonyha
A TV2 műsorvezetőjeként

NemethyMarcsiMaxima2011febr.jpg
A Maxima magazinban

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés