Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Némethy Marcsi (KOS-37.), a megtestesült sokoldalúság

Vándorlás a stílusok
és a műfajok között

A KOS-ban gyakran elhangzik, hogy ez az iskola olyan, mint egy próbafülke: mindenféle stílust, műfajt, előadásmódot "magadra próbálhatsz", következmények nélkül. Aztán ráérsz a tanulmányaid végén eldönteni, mi is a te utad. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy utána sem tilos kóborolni a műfajok között... 
Némethy Marcsi (KOS-37.) a regionális Dera Tv-nél kezdte, majd a kereskedelmi TV2 és a FEM3 nagyasszonyaként, olykor celeb-szerepben folytatta pályafutását. Nemrégiben a menekülthelyzet kapcsán jelentkezett be a közszolgálati média híradójába, helyszíni tudósítóként. Pár napra rá pedig közösségi oldalán egy gyerekműsor háziasszonyaként fényképezkedett.
Könyedebb és komolyabb – mindkettő jól áll neki. 

NemethyMariaMTVAHirado2015
Az MTVA híradójában

nemethymarcsi_gyerekmusor
Gyerekműsor háziasszonyaként

nemethymaria2008novderatvA regionális Dera TV-nél

NemethyMarcsiBoszorkanykonyha
A TV2 műsorvezetőjeként

NemethyMarcsiMaxima2011febr.jpg
A Maxima magazinban

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés