Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Oscar-láz

Élőben közvetítettük a díjátadót

Február végén a KOS is Oscar-lázban égett. Nem csak a kötelező cikkírási feladat kapcsolódott a témához, de Réz András és Báron György is latolgatta a magyar jelölt esélyeit egy-egy előadás formájában. Készülődésünkről az M1 híradója is beszámolt: Kertész Enikő (KOS-31.) riportját ITT lehet megtekinteni, körülbelül a 41. perctől. Hajnalban pedig élőben közvetítettük stúdiónkból a díjátadót, ahol 35 év után ismét magyar Oscarnak örülhettünk. 

oscar_montazs_5152

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés