Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Oscar-láz

Élőben közvetítettük a díjátadót

Február végén a KOS is Oscar-lázban égett. Nem csak a kötelező cikkírási feladat kapcsolódott a témához, de Réz András és Báron György is latolgatta a magyar jelölt esélyeit egy-egy előadás formájában. Készülődésünkről az M1 híradója is beszámolt: Kertész Enikő (KOS-31.) riportját ITT lehet megtekinteni, körülbelül a 41. perctől. Hajnalban pedig élőben közvetítettük stúdiónkból a díjátadót, ahol 35 év után ismét magyar Oscarnak örülhettünk. 

oscar_montazs_5152

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés