Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Oscar-láz

Élőben közvetítettük a díjátadót

Február végén a KOS is Oscar-lázban égett. Nem csak a kötelező cikkírási feladat kapcsolódott a témához, de Réz András és Báron György is latolgatta a magyar jelölt esélyeit egy-egy előadás formájában. Készülődésünkről az M1 híradója is beszámolt: Kertész Enikő (KOS-31.) riportját ITT lehet megtekinteni, körülbelül a 41. perctől. Hajnalban pedig élőben közvetítettük stúdiónkból a díjátadót, ahol 35 év után ismét magyar Oscarnak örülhettünk. 

oscar_montazs_5152

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés