Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Sikertörténetek a'la KOS

Nekik bejött...
ProbaldKiMagad.jpg

KI AZ A 12 ARC a KOS-reklámban (több internetes oldalon is látható), vagy ahogy a hirdetési osztályokon nevezik: „kreatívban″?
Mind befutott médiaszereplő, egykori KOS-hallgató: Novodomszky Éva (Magyar Televízió), Hajdú B. István sportriporter (Tv2, Magyar Rádió), Bus István főszerkesztő-helyettes (Nők Lapja, Playboy), Borbély Zoltán (exszóvivő, MLSZ), Czollner Gyula Forma-1-es riporter (RTL Klub), Somogyi Dia (MTV TeleSport), Szujó Zoltán (RTL Klub), Szántó Dávid (Tv2 és DigiTv), Méhes Gábor (SportTv), Jaksity Kata (ATV), Gönczi Gábor (RTL Klub, Fókusz), Faragó Richard (SportTv).

MIÉRT KERÜLTEK IDE?
Mert mindannyiuk karriertörténete hordoz valamilyen tanulságot a mai kezdőknek.

NovodomszkyEvaMosolyportreNovodomszky Éva (KOS-15.): Szétszórt vagyok, nem tudok több mindenre egyszerre figyelni. Illetve nem tudtam. A tévézés megtanított rá. Átkozott nagy szerencse kell: jó helyen lenni jó időben. A KOS-osok mindig véletlenül pont ott vannak, ahol keresnek egy jó riportert…

 

HBIokolHajdú B. István (KOS-1.): Ha nem lett volna a KOS, minden bizonnyal elvégzem a jogi egyetemet és az ország 1000-2000-dik legjobb jogászaként tartanának számon. Sportriporterként talán előrébb vagyok a rangsorban.
 

BusiCikkBus István (KOS-12.): Sokat ad a KOS. Például súlyos kritikákat is kaptam. És sok jó arccal találkoztam. Ha ügyes vagy, munkát is kaphatsz. Nekem is így sikerült.
 

BorbelyZoltanMereng2010.jpgBorbély Zoltán (KOS-1.): A technika, a suli rengeteget fejlődött a „mi időnk” óta. S az elhelyezkedésre is sokkal több lehetőség nyílik ma.
 

CzollnerGyulaPortreCzollner Gyula (KOS-9.): Kezdetben szerkesztőként dolgoztam, majd a Forma-3000-es futamokat kezdtem közvetíteni. Baumgartner Zsolt miatt akkoriban még ezt is leadtuk, késő este, gyakorlásnak nagyon jó volt. Gyakorlásnak bármi jó.
 

sdSomogyi Dia (KOS-9.): Anyukám úgy gondolta, jártas vagyok a sportban, írni is tudok – a KOS tökéletes megoldás számomra. Aztán kiderült, hogy jártas se vagyok, írni se tudok, megoldásnak mégis jó lesz.
 

SzujoZoltanMosolySzujó Zoltán (KOS-19.): A KOS-ban az iskola volt hallgatóihoz – akkor már tanáraihoz – jártam műhelyre, s ajánlom őket mindenkinek, mert olyan hasznos kulisszatitkokat mondanak el, mutatnak meg, olyan apró trükköket leshetsz el tőlük, amelyek nélkül nem érvényesülhetsz.
 

SzantoDavidSzántó Dávid (KOS-18.): Az volt a legjobb a KOS-ban, amikor rácsodálkoztam az elején, hogy a szakma, ami addig tényleg csak az álmaimban létezett, kézzelfogható. Azok pedig, akiket addig csak a tévé képernyőjén láttam, hús-vér emberek, beszélnek hozzám, nekem magyaráznak, tanítanak és azt akarják, hogy én is olyan legyek, mint ők.
 

MehesGaborportreMéhes Gábor (KOS-8.): Amikor először megláttam a KOS hirdetését, úgy néztem rá, mint koldusgyerek az édességbolt előtt. Az iskola aztán nagyon kellemes meglepetés volt. Bátran mondhatom, ez az a hely, ami kihozza az emberből azt, ami benne van.
 

JaksityKata2011Jaksity Kata (KOS-15.): Nagyon élveztem a KOS gyakorlatiasságát és hogy nem terhelték az agyunkat felesleges információkkal, hanem állandóan feladatokat kaptunk.
 

GoncziGabor.NagyGönczi Gábor (KOS-12.): Először az tetszett benne, hogy találkozhatok híres emberekkel, mert az nagyon menő, azzal már lehetett csajozni. Később aztán már meg tudtam tankolni belőle a kocsimat…
 

FaragoRichard2011.jpgFaragó Richard (KOS-1.): Az egy dolog volt, hogy mik a terveid… A KOS előtt esély nem volt rá, hogy valaki bejusson a tévébe…


ProbaldKiMagadSzuk.jpg

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés