Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Sipőcz József (KOS-33.): oldalas jegyzet a FourFourTwo magazinban

Riporter-karrier,
a PRE-KOS-tól a képernyőn át a vezércikkig

PRE-KOS (akkor még KOS-tábornak hívtuk) – ,,rendes'' KOS – oktatásszervezői állás a KOS-ban – DigiTv-casting megnyerése a KOS-ban – főállás a sportcsatornánál – tudósítói munkák Bécstől Londonig – műsorvezetés –vezércikkírói felkérés a FFT-magazintól, oldalas focijegyzet.

Sipőcz József (KOS-33.) – Jocó – aztán igazán végigjárta a KOS-os szamárlétrát. 4 év alatt befutott, újabb 4 után a csúcsra ért. 

SipoczJozsefFFT2015janOldalasJegyzet

Sipőcz József karrierje képekben:

SipoczJozsefMontazs.jpg

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés