Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Sipőcz József (KOS-33.): oldalas jegyzet a FourFourTwo magazinban

Riporter-karrier,
a PRE-KOS-tól a képernyőn át a vezércikkig

PRE-KOS (akkor még KOS-tábornak hívtuk) – ,,rendes'' KOS – oktatásszervezői állás a KOS-ban – DigiTv-casting megnyerése a KOS-ban – főállás a sportcsatornánál – tudósítói munkák Bécstől Londonig – műsorvezetés –vezércikkírói felkérés a FFT-magazintól, oldalas focijegyzet.

Sipőcz József (KOS-33.) – Jocó – aztán igazán végigjárta a KOS-os szamárlétrát. 4 év alatt befutott, újabb 4 után a csúcsra ért. 

SipoczJozsefFFT2015janOldalasJegyzet

Sipőcz József karrierje képekben:

SipoczJozsefMontazs.jpg

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés