Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Somogyi Dia (KOS-9.) és Sztancsik Tamás (KOS-15.) sztorija

Két KOS-os, egy pár, két gyerek

SomogyiSztancsikEskuvo2A családi életről és a gyerekvállalásról vall Somogyi Dia (KOS-9.), a TeleSport szülési szabadságon lévő műsorvezetője a Story magazinban. A 2013. augusztusi számban, a nagy fotón, önfeledten mosolyog a boldog papa is: Sztancsik Tamás (KOS-15.), a tv2 korábbi sportfőszerkesztője, az MLSZ sajtóosztályának munkatársa.
SomogyiDia9SztancsikTamas15GyerekekStory2013Web 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés