Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Suba Kata (KOS-1.) és a Mókus őrs

Boldog születésnapot, Kata!

A KOS emblematikus figurája... Az iskola 24 éves történetében Suba Kata volt már
SubaKataFoci1991SubaTanitSzuk2011osz.Web

♥ hallgató (szándékosan – ! –
   bukott és évfolyamelső! :-)),
♥ évfolyamtitkár,
♥ oktatásszervező,
♥ műhelytanár,
♥ Kovácsi-díjas,
♥ év tanára,
♥ kurátor.

A TeleSport felelős szerkesztőjének kerekszámos születésnapján ott tisztelgett a Mókus őrs is (így hívták az iskolából az első médiába került csapatot, vagy nemes egyszerűséggel KGB-nek – Komlósi Gábor Bandájának –, amikor 1991-ben gyökeret eresztettek a Magyar Televízióban).

SubaKata50HBIFaragoVarhegyiKGPilisvorosvar2013WebSubaKata50LatvanytervMokusOrs
A köszöntésére felsorakozottak egy csoportja (balról): Hajdú B. István, Faragó Richard, Komlósi Gábor, Várhegyi Ferenc és Kiss Kinga és az emlékplakett

Fotó: Várhegyi Dóri

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés