Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Suba Kata (KOS-1.) és a Mókus őrs

Boldog születésnapot, Kata!

A KOS emblematikus figurája... Az iskola 24 éves történetében Suba Kata volt már
SubaKataFoci1991SubaTanitSzuk2011osz.Web

♥ hallgató (szándékosan – ! –
   bukott és évfolyamelső! :-)),
♥ évfolyamtitkár,
♥ oktatásszervező,
♥ műhelytanár,
♥ Kovácsi-díjas,
♥ év tanára,
♥ kurátor.

A TeleSport felelős szerkesztőjének kerekszámos születésnapján ott tisztelgett a Mókus őrs is (így hívták az iskolából az első médiába került csapatot, vagy nemes egyszerűséggel KGB-nek – Komlósi Gábor Bandájának –, amikor 1991-ben gyökeret eresztettek a Magyar Televízióban).

SubaKata50HBIFaragoVarhegyiKGPilisvorosvar2013WebSubaKata50LatvanytervMokusOrs
A köszöntésére felsorakozottak egy csoportja (balról): Hajdú B. István, Faragó Richard, Komlósi Gábor, Várhegyi Ferenc és Kiss Kinga és az emlékplakett

Fotó: Várhegyi Dóri

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés