Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Suba Kata (KOS-1.) és a Mókus őrs

Boldog születésnapot, Kata!

A KOS emblematikus figurája... Az iskola 24 éves történetében Suba Kata volt már
SubaKataFoci1991SubaTanitSzuk2011osz.Web

♥ hallgató (szándékosan – ! –
   bukott és évfolyamelső! :-)),
♥ évfolyamtitkár,
♥ oktatásszervező,
♥ műhelytanár,
♥ Kovácsi-díjas,
♥ év tanára,
♥ kurátor.

A TeleSport felelős szerkesztőjének kerekszámos születésnapján ott tisztelgett a Mókus őrs is (így hívták az iskolából az első médiába került csapatot, vagy nemes egyszerűséggel KGB-nek – Komlósi Gábor Bandájának –, amikor 1991-ben gyökeret eresztettek a Magyar Televízióban).

SubaKata50HBIFaragoVarhegyiKGPilisvorosvar2013WebSubaKata50LatvanytervMokusOrs
A köszöntésére felsorakozottak egy csoportja (balról): Hajdú B. István, Faragó Richard, Komlósi Gábor, Várhegyi Ferenc és Kiss Kinga és az emlékplakett

Fotó: Várhegyi Dóri

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés