Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Sulimédiumok versenye

Szerkesztőségek indulnak…

suimedia... természetesen szerte a világon, így a KOS-ban is, március első hetében. Alakulhat iskolatévé, sulirádió, iskolaújság, KOS-blog, de lehetnek "ellen" szerkesztőségek is! Pályázz a főszerkesztői székre vagy csak légy szorgalmas szerkesztőségi munkatárs: rajtad áll! Itt mindent szabad, amit nem tilos, ráadásul értékes tőzsdepontokért. A kapcsolódó tőzsdefeladatot ITT találjátok.
 

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés