Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

SZERETNÉL JÁRNI A MŰHELYÉRE AZ ŐSSZEL? (6.)

Maximalista és barátságos

– így jellemezte egyik műhelydiákja Kocsis-M. Brigittát (KOS-45.), majd hozzátette: „természetes profizmusa, személyisége lenyűgözött. Pláne, hogy maximalista személyiségét saját maga is megmosolyogta :-)“.

Kocsis-M.OrajaDH2017tanitBrigi tanárnő KOS-hallgatóként többszörös ösztöndíjas, a köztévé egyik magazinműsorának szerkesztője és műsorvezetője, a Ridikül magazin újságírója. Műhelyein a televíziós forgatás, riportkészítés, -szerkesztés menetét tanítja.

Kocsis-M.MontazsOldal2

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljeskörű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés