Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Sztárok és sztárjelöltek a KOS-ban

Fotómodell és focista,
villalakó és zenész... 

Sztárok és sztárjelöltek egész sora jelezte, hogy megkezdi tanulmányait a KOS-ban:
Avon-tanácsadó, diatetikus, fotómodell, gazdasági informatikus, HR partner szakértő, idegenforgalmi menedzser, kommunikációs szakember, kulturális antropológus, külkereskedő, pénzügyi tanácsadó, pultos-felszolgáló, szerződéses katona, válogatott labdarúgó, Való Világ szereplő, zenész.
Utóbbi három: Fehér Csaba, VV Éva és Pados Krisztina a Princess hegedűtrióból.

FeherCsaba   PadosKrisztinaPrincess

Szentkuti Anna (KOS-43.) fedezte fel VV Éva hivatalos oldalán a Facebookon:

VVEvi

Szép jó reggelt mindenkinek! Van egy szuper hírem, februártól újra suliba fogok járni! Mégpedig egy neves újságíró, riporterképző iskolába, a Komlósi Oktatási Stúdióba. Alig várom, az életemet is újratervezem, sok mindenben próbálok változtatni, h saját magam számára is megtaláljam a helyes utat!

 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés