Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Sztárok és sztárjelöltek a KOS-ban

Fotómodell és focista,
villalakó és zenész... 

Sztárok és sztárjelöltek egész sora jelezte, hogy megkezdi tanulmányait a KOS-ban:
Avon-tanácsadó, diatetikus, fotómodell, gazdasági informatikus, HR partner szakértő, idegenforgalmi menedzser, kommunikációs szakember, kulturális antropológus, külkereskedő, pénzügyi tanácsadó, pultos-felszolgáló, szerződéses katona, válogatott labdarúgó, Való Világ szereplő, zenész.
Utóbbi három: Fehér Csaba, VV Éva és Pados Krisztina a Princess hegedűtrióból.

FeherCsaba   PadosKrisztinaPrincess

Szentkuti Anna (KOS-43.) fedezte fel VV Éva hivatalos oldalán a Facebookon:

VVEvi

Szép jó reggelt mindenkinek! Van egy szuper hírem, februártól újra suliba fogok járni! Mégpedig egy neves újságíró, riporterképző iskolába, a Komlósi Oktatási Stúdióba. Alig várom, az életemet is újratervezem, sok mindenben próbálok változtatni, h saját magam számára is megtaláljam a helyes utat!

 

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés