Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Sztárok és sztárjelöltek a KOS-ban

Fotómodell és focista,
villalakó és zenész... 

Sztárok és sztárjelöltek egész sora jelezte, hogy megkezdi tanulmányait a KOS-ban:
Avon-tanácsadó, diatetikus, fotómodell, gazdasági informatikus, HR partner szakértő, idegenforgalmi menedzser, kommunikációs szakember, kulturális antropológus, külkereskedő, pénzügyi tanácsadó, pultos-felszolgáló, szerződéses katona, válogatott labdarúgó, Való Világ szereplő, zenész.
Utóbbi három: Fehér Csaba, VV Éva és Pados Krisztina a Princess hegedűtrióból.

FeherCsaba   PadosKrisztinaPrincess

Szentkuti Anna (KOS-43.) fedezte fel VV Éva hivatalos oldalán a Facebookon:

VVEvi

Szép jó reggelt mindenkinek! Van egy szuper hírem, februártól újra suliba fogok járni! Mégpedig egy neves újságíró, riporterképző iskolába, a Komlósi Oktatási Stúdióba. Alig várom, az életemet is újratervezem, sok mindenben próbálok változtatni, h saját magam számára is megtaláljam a helyes utat!

 

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés