Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Terhes Mária (KOS-47.) és Kiss Vendel a Mikulásgyárban

KOS-os az egész világ

FixHDTv2014.jpgAkik a KOS-ba jártunk, már meg sem lepődünk azon, hogy bárhová fúj minket a szél a média berkein belül, biztos lesz ott "komlósis". A Fix Magazin ma délutáni werkfotóján is rögtön két KOS-os szerepel: Terhes Mária (KOS-47.) oktatásszervezőnk, mint műsorvezető és Kiss Vendel tanárunk, mint operatőr. Az adásban pedig Marcsi Majer Dániellel (KOS-49.) beszélgetett a korcsolyázásról (ITT megtekinthető).

 11215120_978477395552646_2699905059153699177_n

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés