Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tóth György (KOS-49.) és Matuz Viki (KOS-43.) a Sportpályában

Bátran a közepébe: magánéleti kérdések...

TothGyorgy49.SportpalyaFixTvAdas2015aprWebA Sportpálya 51. adásában Tóth György (KOS-49.) egyből nekiszegezte a kényes (?) kérdést tanárának, a műsor vendégének, Suba Katának (KOS-1.), a TeleSport felelős szerkesztőjének:

jut-e ideje a magánéletre?

CsokAjkak  Csók a stúdióban  CsokAjkak

A FixTv kereken egyéves műsorában Matuz Viktória (KOS-43.) még bátrabban kérdezhetett a magánéletről, ugyanis az adás főszereplője férje, Matuz Krisztián (KOS-15.) sportriporter volt...

...akinek alaposan el is kerekedett a szeme, amikor nagy meglepetésére várandós felesége ült be a a stúdióba, faggatni őt...

MatuzekKG.2015.04.13.SportpalyaFixTvAdasCsok

MatuzekKG.2015.04.13.SportpalyaFixTvAdasUtanWebAdás után, a műsorvezető Komlósi Gáborral

Fotó: Vendi

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés