Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Valóra vált Gál Petra (KOS-43.) kaliforniai álma!

„Életem egyik legfantasztikusabb élménye!!!”

GalPetra43Hollywood2017.jpgA Fókusznál nemrég az Év riporterének választott (erről ITT írtunk) Gál Petra (KOS-43.) 2017 tavaszán az Egyesült Államokba utazott, hogy a Kids' Choice Awards-ról tudósítson.

A munka mellett egy kis városnézésre is maradt idő, mint az Petra instagramos útinaplójából és az RTL Klub honlapján közölt cikkből is kiderül.

Fokusz2014.jpgRTLKlubLogo2015További részletek a Fókuszban.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés