Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Visszajelzés, Nyílt Hét után

Kösz, KOS!

Köszönöm szépen az elküldött értékeléseket! Sokat segítenek az eligazodásban! Örülök mind a negatív, mind a pozitív kritikának, vannak köztük olyanok is, amiket én is látok/érzek, viszont újdonságokkal is szembesültem és ez sokat segít a továbbiakban!

KissBernadettPRE-KOS2013aug.jpg

Jó érzés, hogy bár nem iratkoztam be az idei félévre, mégis ugyanúgy megkapom az anyagokat én is! Nem töltöttem sok időt a KOS-ban, viszont így is rengeteget kaptam!!!
Köszönöm a lehetőségeket!
Sok sikert a továbbiakban! :)

Üdv:
Kiss Bernadett (PRE-KOS)

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés