Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Visszajelzés, Nyílt Hét után

Kösz, KOS!

Köszönöm szépen az elküldött értékeléseket! Sokat segítenek az eligazodásban! Örülök mind a negatív, mind a pozitív kritikának, vannak köztük olyanok is, amiket én is látok/érzek, viszont újdonságokkal is szembesültem és ez sokat segít a továbbiakban!

KissBernadettPRE-KOS2013aug.jpg

Jó érzés, hogy bár nem iratkoztam be az idei félévre, mégis ugyanúgy megkapom az anyagokat én is! Nem töltöttem sok időt a KOS-ban, viszont így is rengeteget kaptam!!!
Köszönöm a lehetőségeket!
Sok sikert a továbbiakban! :)

Üdv:
Kiss Bernadett (PRE-KOS)

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés