Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Visszajelzés, Nyílt Hét után

Kösz, KOS!

Köszönöm szépen az elküldött értékeléseket! Sokat segítenek az eligazodásban! Örülök mind a negatív, mind a pozitív kritikának, vannak köztük olyanok is, amiket én is látok/érzek, viszont újdonságokkal is szembesültem és ez sokat segít a továbbiakban!

KissBernadettPRE-KOS2013aug.jpg

Jó érzés, hogy bár nem iratkoztam be az idei félévre, mégis ugyanúgy megkapom az anyagokat én is! Nem töltöttem sok időt a KOS-ban, viszont így is rengeteget kaptam!!!
Köszönöm a lehetőségeket!
Sok sikert a továbbiakban! :)

Üdv:
Kiss Bernadett (PRE-KOS)

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés