Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Zoltán János (KOS-2.) újra hallatott magáról

Filmpremier a DunaTv-n

ZoltanJanosRegiSzukPortreZoltanJanos2013SzukPortreZoltán János (KOS-2.) iskolánk első „nagy nemzedékéhez” tartozott, aztán mostanában már csak Ausztrália felől érkeztek róla hírek: dokumentumfilmjei folyamatosan tévék főműsoridejében, illetve nemzetközi fesztiválokon láthatóak.
Október 23. kapcsán a Duna Tv és a Duna World is bemutatta legújabb alkotását:

ZoltanJanosFilmje2013C2DunaDunaWorldLOGO.jpg

 a C-2 – Az elveszett kenupáros című kisfilm egy 1956-ban (!) kettészakadt sportkettős 55 évvel későbbi egymásra találását mutatja be
Nézd meg az előzetest (is), ITT!

A forgatókönyvíró-rendező Zoltán János mellett még egy KOS-os szerepel a filmben: Varga Krisztina (KOS-13.) riporter.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés