Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Zoltán János (KOS-2.) újra hallatott magáról

Filmpremier a DunaTv-n

ZoltanJanosRegiSzukPortreZoltanJanos2013SzukPortreZoltán János (KOS-2.) iskolánk első „nagy nemzedékéhez” tartozott, aztán mostanában már csak Ausztrália felől érkeztek róla hírek: dokumentumfilmjei folyamatosan tévék főműsoridejében, illetve nemzetközi fesztiválokon láthatóak.
Október 23. kapcsán a Duna Tv és a Duna World is bemutatta legújabb alkotását:

ZoltanJanosFilmje2013C2DunaDunaWorldLOGO.jpg

 a C-2 – Az elveszett kenupáros című kisfilm egy 1956-ban (!) kettészakadt sportkettős 55 évvel későbbi egymásra találását mutatja be
Nézd meg az előzetest (is), ITT!

A forgatókönyvíró-rendező Zoltán János mellett még egy KOS-os szerepel a filmben: Varga Krisztina (KOS-13.) riporter.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés