Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Zsiros Anna (KOS-53.) új, önálló weblapja

Presenter!

Nemrég még a KOS tv-stúdiójában vizsgázott (2017 január, a felső képen a bal oldalon).

AblakVizsgaKOS-53Studio2017janDHZSiros.SzilagyiB.Som.GyorgyP.TamasiFotoGyenesWeb

Ma már presenterként mutatkozik be új weboldalán (2017 december, az alsó képen, Harsányi Leventével).
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Anna már profi modellként, műsorvezetőként iratkozott be a médiaiskolába, de maximális szakmai alázattal végezte el a KOS-t.

ZsirosAnna53MusorvezetoSzRt

Elkészült az új weboldalam! Már elérhető a www.annazsiros.com címen! Portfólió oldal, nem blog. Az oldalon találtok képeket, reklámokat, demót és az eddigi megjelenésekből néhányat.

Zsiros Anna
(KOS-53.)


Kapcsolódó KOS-tőzsdefeladat ITT.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés