Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Zsiros Anna (KOS-53.) is műsort vezet

Már képernyősként érkezett a KOS-ba...

Ritkán, de ez is előfordul: olykor a szakmát már gyakorló kollégák is beiratkoznak a KOS-ba.
Zsiros Anna (KOS-53.) már képernyős rutinnal a háta mögött érkezett a médiaiskolába, de – állítása szerint – számára sem volt haszontalan az itt töltött egy év.

ZsirosAnna53KenoMusorvezetoTv2017web
Legutóbb is az egyik országos csatornán sugárzott szerencsejáték-sorsolás háziasszonyaként láttuk viszont, 2017 júliusában

Állomásai közül néhány a tanévben: PRE-KOS, tévés vizsga, írásbeli, bizonyítványosztás:

ZsirosAnna53KOS-banMontazs.jpg

ZsirosAnna53KOS-banMontazs.jpg

AblakVizsgaKOS-53Studio2017janDHZSiros.SzilagyiB.Som.GyorgyP.TamasiFotoGyenesA félévi televíziós vizsgán, évfolyamtársakkal

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés