Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Zsiros Anna (KOS-53.) is műsort vezet

Már képernyősként érkezett a KOS-ba...

Ritkán, de ez is előfordul: olykor a szakmát már gyakorló kollégák is beiratkoznak a KOS-ba.
Zsiros Anna (KOS-53.) már képernyős rutinnal a háta mögött érkezett a médiaiskolába, de – állítása szerint – számára sem volt haszontalan az itt töltött egy év.

ZsirosAnna53KenoMusorvezetoTv2017web
Legutóbb is az egyik országos csatornán sugárzott szerencsejáték-sorsolás háziasszonyaként láttuk viszont, 2017 júliusában

Állomásai közül néhány a tanévben: PRE-KOS, tévés vizsga, írásbeli, bizonyítványosztás:

ZsirosAnna53KOS-banMontazs.jpg

ZsirosAnna53KOS-banMontazs.jpg

AblakVizsgaKOS-53Studio2017janDHZSiros.SzilagyiB.Som.GyorgyP.TamasiFotoGyenesA félévi televíziós vizsgán, évfolyamtársakkal

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés