Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
KOS-könyv
KOS-újságok
londoneye-sportkoslap.jpg

9/60. Folytasd a KOS-dekorálását!

Szerezz összefirkált műsorvezetői adásmenetet, vagy meccslapot!

Kisterem_DH_Fal_Harlemeccslapok

A KOS termeinek falait nemcsak "címlapgyerekeink" portréi díszítik, hanem számos médiasztár munkája is látható a Duna Házban. A kisteremben Harle Tamás több színnel összefirkált média-plakátja épp úgy helyet kapott, mint idősebb Knézy Jenő kézilabda- és Faragó Richard focijegyzete

Szerezz be hasonlókat: a műsorvezető (egykor valóban) kezében tartott legfontosabb papírját, adásmenetét, a szerkesztő maszek saját használatú papírfecnijeit. Sportosok esetében a meccslapot, amiről, amiből közvetített, amiről extra infókat mondott, amire írta az eredmény alakulását.

Kisterem_DH_Fal_hianyzomeccslapok 

Ne csak a gyűröttségéből lehessen érezni, hogy ez az eredeti: egy szignó, egy személyes bejegyzés hitelesíti, még érdekesebbé teszi.

HAMAROSAN JÖN A SZEMÉLYES INTERJÚ EGY BEFUTOTT KOS-HALLGATÓVAL, illetve EGY MÉDIASZTÁRRAL című cikkírási feladat. Jó apropó lehet a négyszemközti találkozó, hogy megkérd írásod főszereplőjét, hozzon magával egy ilyen "relikviát" az iskola számára. 

Szerezhető pontszám: 50/eredeti példány.
Határidő: 2020.05.01.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Melyik labdarúgó mérkőzés otthoni kommentálása szerepeljen 2020 tavaszán a KOS-vizsgán?
 
Keresés