Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

2 nap múlva indul a PRE-KOS (2015 június)

Vadonnak még el kellett adnia a hifi-tornyát
 – ma: előösztöndíj!

Miért ajándékoz el a KOS több mint negyedmillió forintot egyetlen hétvégén? Miért éri meg előre ösztöndíjat adni valakinek?

VadonJanosKovacsiDijBeszelKivetito

1.

Mert az iskola elsődleges célja nem lehet más – akárcsak eddigi 25 évében –, mint egyesek lebeszélése a pályáról, illetve a jelentkezők többségének, a tehetségeseknek a fényesebbre csiszolása.

Csak eljut-e minden „gyémánt-jelölt” a KOS-ba, vagy más hasonló képzésre? Biztos, hogy nem. Az iskola indulásakor, vagy akár tíz évvel ezelőtt többé-kevésbé mindenki számára megfizethető volt a tandíj. Ma már nem, pedig mindig csak az infláció mértékével azonosan vagy az alatt (!), vagy épp sehogy nem emeltünk. Sok „ránézésre” tehetséges jelentkező ma – bármennyire szeretné –, nem tudja előteremteni a tandíjra valót. Kisorsolhatnánk egy ingyenes résztvevőt... De mi szeretnénk a legjobbnak, az erre legérdemesebbnek adni. Két nap tapasztalatai alapján nem lehet igazán megalapozott döntést hozni, de legalább a kis feladatokkal megpróbálunk igazi versenyhelyzetet teremteni.

2.

Nem titkoljuk azt sem, hogy reklámnak is szánjuk a PRE-KOS kezdeményezést. Kapjon képet a médiáról, ismerje meg a pályát, kóstoljon bele az oktatásba!

S már mindezek ismeretében hozzon felelős döntést: spórlásba kezd, vagy lemond valamiről, kölcsön kér vagy meggyőzi a szülőket, elad valamit (lásd az azóta médiasztárrá lett Vadon Jánost, anno profi sztereómagnóját és hangfalait tette pénzé, hogy hozzánk jöhessen tanulni!)! Szeressen bele a szakmába, tegyen érte, kűzdjön, hogy a médiába kerülhessen!

forgatasNovakMuhelyKOS4041Utcan2011

A KOS nem árul zsákbamacskát. „Lakva” ismerheti meg a szakmát, az iskolát, a Sajtóházat, az utcai forgatások légkörét! Minden résztvevő kap egy esélyt, hogy egy életre bele (vagy ki-) szeressen a médiába!

Keresés