Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A kedvezmények nálunk összevonhatók!

OktatasiTerulet5

Hogy döntenek
az ösztöndíjakról?
Lesz-e osztályzás
a PRE-KOS-on?

Nem. De minden kis munkádra is kapsz értékelést: szóban, írásban, dvd-n. (A magánszorgalomból írt cikkeidre is.) Ezek nem osztályzatok, hanem apró jelzések, hogy miben kell még fejlődnöd. Vagy, hogy sajnos, szerintünk, reménytelen számodra az ügy...

RelaxHUN

Az ösztöndíjért és a plusz műhelylehetőségekért folyó versenyben a résztvevők a 7 nap alatt 10 különböző feladatért pontokat kapnak, de az „órai munka” és a pontrablásos vetélkedő is sokat hozhat a konyhára, nem is beszélve a dupla szorzójú műhelyekről. ÁM A VÉGSŐ DÖNTÉST NEM CSUPÁN A PONTSZÁMOK, HANEM A TANÁRI KAR SZUBJEKTÍV BENYOMÁSAI, A TEHETSÉGJELEK IS BEFOLYÁSOLJÁK! 

Akkor most PRE-KOS vagy előfelvételi?

Mindkettő. Ez is, az is.

SzeretnelHBIPRE-KOS2014janVagott

Az INGYENES Nyílt Napok augusztus25-étől 30-áig, azaz hétfő 13 órától szombat este fél7-ig tartanak. 
OsztondijPuzzleItt a legjobbak 200+50 ezres ösztöndíjat és automatikus felvételt nyernek a KOS-ba és ingyenes műhelyrészvételi lehetőségeket szerezhetnek, a PRE-KOS hat napján zajló pontverseny alapján.

A többiek pedig már most letudhatják a Felveteli vizsgát:

vasárnap 13 órától a 49. évfolyam előfelvételije

szerepel a programon. (Erre természetesen azok is jöhetnek, akik nem vettek részt a PRE-KOS-on!) Természetesen a Nyílt Napok résztvevőinek sem kötelező felvételizniük, ha gondolják, élhetnek a szokásos, szeptemberi lehetőséggel is.


Akár teljesen ingyen elvégezheti a kétvéléves iskolát

KOS... Kezdő és végzős évfolyam... PRE-KOS... Elő-, pót-, utó- és „rendes″ felvételi... felvételi mentesség... ösztönjdíj... 

PressClub

Az INGYENES Nyílt Hét közeledtével egyre többen próbálnak – jogosan – taktikázni, s kérdezik például, összevonhatók-e a kedvezmények.

Igen. 

(A kép illusztráció,
egy nyírségi kocsma faláról. :-))

Jó tudni: 

  • – Aki már korábban sikeresen felvételizett a KOS-ba, de még nem kezdte meg a tanulmányait (s egy napnál többet még nem járt korábban PRE-KOS-ra), természetesen  jöhet a mostani PRE-KOS-ra és megpályázhatja az ösztöndíjat.

  • – Összevonhatók a különböző kedvezmények (ösztöndíj, ingyen felvételi, halasztó hallgatók engedménye stb.).

  • – Aki a PRE-KOS-on tandíjkedvezményt nyer a szeptemberben induló tanévre, ettől még lehet az év során Kovácsi-díjas vagy KOS-ösztöndíjas.

KocsisBrigitta45PalinkakostoloForgatas.jpg

A kedvezményekkel elméletileg akár teljesen ingyen is elvégezhető a kétféléves, hagyományos KOS-képzés
S hogy ez mennyire nem csak „reklámszöveg”, arra itt az élő példa: Kocsis-Meriadt Brigitta (KOS-45.) a 2012/13-as tanévben teljes tandíját visszanerte! (Azóta már a köztévé szerkesztő-műsorvezetője, az iskola és a PRE-KOS tanára.)

Keresés