Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

1 nap múlva PRE-KOS (2015 augusztus)

Mi már készen állunk! Te is?

prekos_logoAz órarend összeállt, a tanárok és tanársegédek felkészültek, a stúdió felvételre kész. Már csak Te hiányzol! Ugye, találkozunk holnap?

PREKOS-keszules-aramszunet

Az augusztus 17-i nagy vihar okozta áramszünet ellenére is értekeztek a tanársegédek

Monoki Lehel (KOS-24.) 
is minket ajánl

MonokiLehelAlloDekkeltKekzakosHiába minden hangzatos hirdetés és reklámkampány, a tapasztalataink alapján a legtöbben nálunk végzett ismerőseik ajánlására vesznek részt a PRE-KOS-on, vagy iratkoznak be egyéves képzésünkre. Az ajánlólevél pedig még hitelesebb, ha ez a bizonyos személy a képernyőről "ismerős".
Monoki Lehel (KOS-24.), a DigiSport kommentátora és műsorvezetője saját Facebook-oldalán ajánlja a PRE-KOS-t: már csak azért is,
FerkaiMarcellPortremert az egyhetes programsorozaton ő maga is előadást tart szerkesztő kollégájával, Ferkai Marcellal (KOS-39.) karöltve.

MonokiLehelPREKOS

3 nap múlva PRE-KOS (2015 augusztus)

Kimozdulunk!

StandUpParlamentFoglPRE-KOS2012

Bár a KOS termeiben – sőt, tv-stúdiójában is! – remekül üzemelnek a légkondicionáló berendezések, azért hacsak lehet, a PRE-KOS kimozdul a Vörösmarty utcai Sajtóházból...

Bővebben...

4 nap múlva PRE-KOS (2015 augusztus)

Parádés tanári karral

prekos_logoHogy mi a közös Novák András (KOS-15.) világjáró televíziós tudósítóban és Harle Tamás újságíróban, könykiadó igazgatóban? Mindketten előadást tartanak az ingyenes PRE-KOS nyitónapján. És nem csak ők: természetesen az iskola igazgatója, Komlósi Gábor és oktatási igazgatója, Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) is köszönti az újoncokat.

NovakAndrasKatona HarleTamasPortre KGzsaner2013eloredolosWeb KocsisMBrigittaDedikaloKartya2014MTVA

6 nap múlva PRE-KOS (2015 augusztus)

Akkor most PRE-KOS vagy felvételi?

Mindkettő. Ez is, az is.

SzeretnelHBIPRE-KOS2014janVagott

Az INGYENES Nyílt Napok augusztus 24-től 29-ig, azaz hétfőtől szombatig tartanak.

Utána pedig még melegében le is tudjuk a Felveteli vizsgát:

augusztus 30. (vasárnap) 15 órától 

(Erre természetesen azok is jöhetnek, akik nem vettek részt a PRE-KOS-on!)

Két továbbiPotfelvetelialkalom is rendelkezésre áll, azok számára, akik esetleg még nem érkeztek volna vissza a nyaralásból:

szeptember 5. (szombat) 15 órától és
szeptember 12. (szombat) 15 órátót

7 nap múlva indul a PRE-KOS (2015 augusztus)

Tényleg teljesen ingyenes?

– kérdezik sokan. Igen, egyértelmű: a KOS állja az oktatás és a programok minden költségét a Nyílt Héten! (Étkezést, szállást természetesen nem biztosítunk.) 

free-seo-tag-medium

A résztvevőket egyesegyedül a minimális útiköltségek terhelik: villamos-, busz- és metrójegyét mindenkineki saját magának kell rendeznie, amikor külső helyszínekre megyünk (például a Magyar Televízió Látogatóközpontjába vagy a Televízió- és Rádiótörténeti Múzeumba stb.).

MeeegyeeekAKOOOOOOsbaaaaa

8 nap múlva indul a PRE-KOS (2015 augusztus)

Frissítsd fel,
amit a médiáról tudsz!

prekos_logo8 nap van hátra, és startol a PRE-KOS! Ha viszont addig sem tétlenkednél, frissítsd fel média ismereteidet a honlapon található KOS-tőzsde feladatokkal. Ezekért nem csak plusz pontokat kaphatsz a Nyílt héten zajló ösztöndíjversenyben, de rá is hangolódhatsz a riporteriskolás létre. Mert itt bizony már nem lesz bemelegítés, rögtön a mélyvízbe dobunk.
Bár ebben a kánikulában ez talán jól is fog esni: csakúgy, mint a minden helyiségben üzemelő légkondicionáló...legkondi_illusztracio

9 nap múlva indul a PRE-KOS (2015 augusztus)

280.000 forint ösztöndíj

prekos_logoAlloPRE-KOS-n, azaz a Komlósi Oktatási Stúdió ingyenes NYÍLT HETÉN közismert médiások előadásaival, televíziós és rádiós feladatokkal, külső forgatásokkal, MTVA-körbevezetéssel, valamint a Rádió- és Televíziótörténeti Múzeum látogatásával várjuk az érdeklődőket.

A hét folyamán a tanárok, előadók értékelik a résztvevőket, pontokat osztanak. Ezeket a hét végén összesítjük, megvitatjuk, és döntünk az ösztöndíjak sorsáról. Így a PRE-KOS duplán jó befektetés: pénzbe nem kerül (na jó, előfordulhat, hogy egy-két BKV-jegy árába), viszont jelentős összeget, több mint negyedmillió forintot lehet rajta nyerni!

OsztondijasokPRE-KOS2015jun
A júniusi PRE-KOS ösztöndíjasai: Nyikes Zoltán, Tóth Szilvia és Bodó Szabolcs

További cikkeink...
Keresés