Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Félórás beszélgetés a PRE-KOS-résztvevőkkel, külön-külön (2014 augusztus)

Önbizalom-dózisok
– beosztás szerint!

PRE-KOS2014junHallgatokJelentkeznekMég jelentkezhetsz a szabad időpontokra

Valamennyi PRE-KOS résztvevőnek személyes szakmai konzultációt biztosítunk, külön-külön. Ekkor valamennyi cikkedet, tévés felvételedet áttekintjük.

Az első cikk, az első televíziós gyakorlat szinte soha nem telitalálat… Az első önálló útkeresések még gyakorta zsákutcába vezetnek… S amikor már ezeken túl vagy, már-már kezd megjönni az önbizalmad, akkor egy újabb, nehezebb, összetettebb feladatba beletörik a bicskád…

Ilyenkor kell egy kis szakmai vigasz (fogadóóra), vagy egy kis „zártkörű” vetítés, Ők sem voltak jobbak… munkacímmel. Azaz megnézni, hogy bakizott anno első KOS-gyakorlatán Hajdú (akkor még nem B.), Novodomszky, Szántó, Urbányi, Vágó Piros – mindenki! – a mai sztárok közül.

Ilyenkor kell egy fogadóóra, ahol egy-egy oktatóval elemezheted legutóbbi munkádat, panaszkodhatsz, kérdezhetsz, „óvást nyújthatsz be” a kézhez kapott értékeléssel kapcsolatban.

Túlzás lenne azt állítani, hogy mindenkinek mindig „vigyáznak a lelkére” a KOS-ban. De, hogy az „ostor” mellett „kockacukor” is van a kiképzőnél, az biztos.

Keresés