Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Félévi vizsga: nehéz, felvételi: könnyű, PRE-KOS: még könnyebb (2012 nyár)

prekos_logoINGYENES Nyílt Hét, 2012 augusztus

A nyári NYÍLT HÉTRE nem kell felvételizni

Komlósi Oktatási Stúdióban az igazi megmérettetést a félévi és az évvégi vizsgák jelentik: ekkor döntünk az ösztöndíjakról, eltanácsolásokról, bukásokról. A 2012/13-as tanév szeptember 15-ei felvételije is inkább csak amolyan szintfelmérő, Persze, aki előtte részt vesz a NYÍLT HÉT (augusztus 23-29.) foglalkozásain, annak még annyi gondot sem jelent majd ez az akadály.
Amivel viszont mindenképpen meg kell kűzdeniük a résztvevőknek :-): a végzős és végzett hallgatók nagy előszeretettel dugnak már ilyenkor mikrofont az újoncok orra alá...

KOS42felveteli2011febrInterju

A PRE-KOS-ra nem kell felvételizni, mindenkit örömmel látunk teljesen ingyenes tanfolyamunkon, aki elmúlt már 16 éves és érdeklődik a média iránt, s szívesen kipróbálná magát a televíziózásban, rádiózásban, a nyomtatott sajtóban vagy az internetes újságírásban.

telefonregiKukacboritekBármilyen kérdése van, keresse bátran munkatársunkat a 30 931 4092-es telefonszámon (naponta 12 és 20 óra között, hétvégén is), vagy kérdezzen e-mailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   

A PRE-KOS-sal kapcsolatos
további cikkek ITT!

Keresés