Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Foci, foci, foci (2011)

Jobbak voltunk, mint a Vasas-Fradi

PreKOS-VasasFradiA PRE-KOS ötödik napján a Vasas sportközpont műfüves pályáján került sor az első PRE-KOS–Old-KOS (örök?)rangadóra. Az ifjabbak egy góllal, 7-6 arányban győzték le a riporteriskola korábbi hallgatóit. A nem sportosok eközben egy kisebb labdát kergettek, pontosabban: a tollaslabdát nem tudta felkapni előlük az augusztusi szél. Este az újjáépítendő (?) Puskás Ferenc Stadionban a Vasas fogadta a Ferencvárost: a sportosok (és egy nem sportos is) közvetítették a találkozót, számos kiváló interjú is készült, és az sem elhanyagolható tény: a KOS legalább megtöltött egy fél szektort… VIDEÓ a cikkben!

PRE-KOS–Old-KOS 7-6: ezzel a rangadóval indult augusztus 29-én a PRE-KOS hét ötödik napja. Az Old-KOS-ok a közel egyórás találkozó első felét sokkal jobban bírták, remek rövid átadások és pazar gólok színesítették a csapat játékát (2-5). A „kicsik” nem adták olcsón a bőrüket, Bakonyi Álmos kivédte az „öregek” szemét, neki is köszönhetően fordított a PRE-KOS csapat (6-5). A hetedik gólra már csak egy válasza volt az Old-KOS sztárjainak, így 7-6-ra nyerte a találkozót a PRE-KOS válogatott. A mérkőzés, kis pálya ide, vagy oda, élvezetesebb volt, mint az esti örökrangadó.

KolozsiIldi-PreKOS-FayutollasFoglB-PreKOS-Fayufoci

Tanáraink sem maradtak ki a buliból: Kolozsi Ildikó és Fogl Balázs

A Puskás Ferenc Stadionba a Vasas–Fradi All Stars meccs alatt küzdötte át magát a biztonságiakon és érkezett meg a PRE-KOS csapata, ám a mérkőzés helyett kihelyezett „órán” vett részt mindkét csoport. A nem sportosok Kiss György, a korábbi Népstadion biztonsági főnöke, majd létesítményigazgatója mesélt a kulisszákról. A sportosoknak az MLSZ jogi- és sajtóosztályának vezetője, a szövetség alelnöke, a kiváló sportriporter és KOS-tanár, Borbély Zoltán tartott órát. Este hat után kezdődött a Vasas–FTC örökrangadó, amely nagy élményt jelentett a PRE-KOS szárnypróbálgatóinak. A játékosok gyenge megoldásaira is röpködtek a frappáns riporteri mondatok, mind a tévés, mind a rádiós kommentátoroktól. Egyetlen szépséghibája volt csak a közvetítésnek: az alacsony színvonalú meccsen éppen akkor szerezte a Vasas a második gólját, amikor cseréltek a kommentátorok a „kihelyezett” riporterállásban…

Szíjjártó Anita napi blogja ITT.

Kalmár Csabáé ITT.

PreKOS-VasasFradi-lelato

PreKOS-VasasFradi

PreKOS-VasasFradi-interju-NagyViktor

Dim lights Embed Embed this video on your site

Klein Ron a Fáy utcában a Fradi elleni meccsre igyekvőket kapta el:

Dim lights Embed Embed this video on your site


PRE-KOS hét: 1.nap, 2. nap, 3. nap, 4. nap.

Keresés