Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hová tűnt Czollner Gyula (KOS-9.)?

prekos_logoINGYENES Nyílt Hét, 2012 augusztus

Biztos nyugdíjas állásom lesz a médiában?

Nem! Egyértelműen csak ezt válaszolhatjuk az egyik PRE-KOS-jelentkező kérdésére. De, ha megenged egy „visszakérdést” is: miért, más pályán igen?...
Dicsekszünk exhallgatóink médiasikereivel (ezzel kapcsolatos KOS-tőzsdefeladatunk ITT), de azt is hírül adjuk, ha valakinek búcsúznia kell kedvenc munkájától. (Rossz hírek rovata ITT).

Komlósi Oktatási Stúdió állást, munkát nem ígér senkinek. De olyan felkészültséget, praktikus tudást, gyakorlati ismereteket igen – már az augusztus 23-án kezdődő PRE-KOS Nyílt Hét során is –, amelyekkel „rajtra készen” állhat a média kapujában, bevethető bármely szerkesztőség munkájába.

Még ebben is segít az iskola.
Egy munkakör megtartásában azonban nem.
Egykori hallgatónknak, Czollner Gyulának (KOS-9.) sem, aki a hvg.hu ITT olvasható cikkében nyilatkozott mellőzéséről az új televíziós Forma-1-es csapat összeállításánál. (Beküldte: Kis Norbert, Dunabogdány.)

  CzollnerGyulaHamilton CzollnerGyulaPalikLaszlo

De biztosak vagyunk benne, hogy Czollnernek sem csak a Hamiltonékkal és Palikékkal közös időkről maradnak emlékei. Aki igazén tehetséges – mint ő is! –, az előbb-utóbb talál munkát. Még ez is lehet, hogy a KOS közreműködésével (ITT).

A PRE-KOS-sal kapcsolatos
további cikkek ITT!

Keresés