Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Itt járt a „Fő-Playboy” (2011)

Bus-sajtótájékoztatón vígadtak a PRE-KOS hallgatók

Busi-prekos-sajttaj2011_02A harmadik PRE-KOS napot a 3-as csoport (sportosok) a Magyar Televízióban töltötte, míg a másik sportos csapat a KOS-stúdióban készített sporthíradót. Hétfőn cserélnek. A nem sportosok kétszer egy órában igazán összerázódtak. Az estét a Playboy felelős szerkesztőjének, Bus Istvánnak a társaságában töltötték a PRE-KOS-ok hangulatos sajtótájékoztatón. VIDEÓ a cikkben!

Amíg az egyik sportos csoport a Magyar Televízióban a súgógéppel ismerkedett a blue-box mellett, addig a másik csapatnak a heti sporthírekből összeállított híradó jelentette az első komoly kihívást. Ami a tévészékházban játék volt, a KOS-stúdióban (zöld háttér előtt) már értékelt produkciónak számított.

Dim lights Embed Embed this video on your site

A nem sportosokat igazán összehozta Kolozsi Ildikó órája: volt ott képalá, és átültetett fogalommagyarázat, ráadásként zenei aláfestés. A folytatásban a két csoportra „osztódtak” a fiatalok, és a kamerapróba mellett egy újabb szakmai óra került a napirendjükbe.

Bus István (KOS-12.) a Playboy magazin felelős szerkesztőjeként érkezett, ám korábbi médiás állomáshelyeiről is beszélt sajtótájékoztatóján a Zsigmond Márta-díjas újságíró. Blog minderről ITT.

Dim lights Embed Embed this video on your site

Busi-prekos-sajttaj2011

Nem rejtett el semmit a háta mögött Bus István (KOS-12.). Mucsi Dorina (KOS-41.) és Pataki Gábor (KOS-35.) kérdezik a Playboy felelős szerkesztőjét

A hétvége a sporté: augusztus 27-én szombaton a sajtótájékoztató, és a „bulvármédia-ismeretek” óra után a Red Bull Vízisprinten folytatjuk a napot. A vasárnapi KOS-focira pedig már fel lehet iratkozni a KOS-irodán (belépsz és rögtön jobbra van a lista), de természetesen aki nem rúgja majd a bőrt, az sem fog unatkozni. Lesz kisebb és üthető labda is a Fáy utcában!

Jenei Brigitta (KOS-41.) blogja ITT.


Az első nap videóval ITT. Blogban ITT.
A második PRE-KOS nap videóval ITT. Blogban ITT és ITT.

Keresés