Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A jövő médiacápái (2011)

Álomfejtés Harle „Redbull” Tamással

HarleOrattartKicsiJulcsi-Fruzsi-Mariann-Petra-Anna-Detti-Vivien-Blanka-Péter-Jeges-Patrik-Luca-Marci és Tamás. Hogy kik vagyunk mi? Hogy nem ismertek? Pedig médiasztárok vagyunk, úgy ám! Vannak köztünk tévések, rádiósok, laptulajdonosok és főszerkesztők, riporterek, publicisták, híradósok, és nem utolsó sorban van egy oknyomozó riporterünk, aki ráadásul még zenész is.

Álmaink munkahelyein végezzük álmaink munkáját, jól keresünk, megállítanak bennünket az utcán, a rendőr pedig elengedi a büntetésünket. Segédtanárként visszajárunk a KOS-ra, kezet rázunk Komlósi Gáborral, Kolozsi Ildikóval, Fogl Balázzsal, s az épp aktuális KOS-osoknak, PRE-KOS-osoknak elmondjuk, semmi sem lehetetlen!

PreKOS-vasaspalya-MarciLucaPár napja mindez még csak álomnak tűnt, ám aztán elkezdődött a hétfői első előadás. Körbeültük Harle „Redbull” Tamást, az enerigabombát, akiből csak úgy áradt a pozitív energia. Mit tett Tamás? Valójában csak bennünket beszéltetett, kérdezett és meghallgatott, majd elhintette bennünk a magunkban való hit magját, megszórta gyornövesztővel, s a következő pillanatban már szüretelte kemény munkájának gyümölcseit. Egyetlen perc alatt megtanította, hogy nem létezik nem, csak igen, s nem létezik de, csak és. Kiállított bennünket a frontvonalba, hogy elsők legyünk, akik hírt adnak, vagy képet, ha úgy hozza a sors. Beindította fantáziánkat, hogy mindig legyen tizenöt soros anyagunk, amivel megmentjük az éppen aktuális lapszámot. Velünk álmodott, velünk örült az álmainknak.

Julcsi-Fruzsi-Mariann-Petra-Anna-Detti-Vivien-Blanka-Péter-Jeges-Patrik-Luca-Marci. És itt van még Tamás, a mesterünk, aki ír, köszöni szépen, nagyon jól megy sora, felveti a gazdagság. Új anyagon dolgozik épp, egy könyvön, mely filmesítve is megjelenik. Társszerzőként volt KOS-osokat vesz maga mellé. Néhány mára már befutott nevet, akikbek annak idején ő hintette el az önbizalom értékes magjait.

Kalmár jeges Csaba
PRE-KOS 1/1.

Keresés