Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kérdések a PRE-KOS (2015 január) előtt I.

Jön a „stand up-király”
és a legjobb fociblogger!

KerdezzA januári ingyenes Nyílt Hétvégén csak a mostani KOS-diákok óráira nézhetünk be, vagy lesz külön foglalkozás, csak nekünk, teljesen kezdőknek is? – kérdezi J. Zs. Szigetszentmiklósról.

KOSlogoMikrofonKorZsukk2013WebLesz!
Bár a lényeg épp az, hogy belelássanak az iskolában amúgyis folyó munkába (január 10-11. egyben a mostani hallgatók utolsó félévi oktatási hétvégéje), KIZÁRÓLAG A LEENDŐ DIÁKOK SZÁMÁRA IS TARTUNK EŐKÉSZÍTŐ ÓRÁKAT A NYÍLT HÉTVÉGÉN!

NovakAndrasCNN2008

Jön Novák András és Koppányi Gergely!

KompanyLogo.jpg


TOVÁBBI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
prekos_logo a PRE-KOS-ról ITT!


NovakAndrasAmiForgatasRTLHaztetoJön Novák András (iskolánk egykori hallgatója, KOS-14. évfolyam), a CNN-ösztöndíjas riporter (korábban MTV, majd RTL Klub híradó, jelenleg elsősorban saját 3d-s tévés cégét viszi), akit szokás a „magyar stand up-királynak”nevezni.

(Stand up: a hátad mögött az eseménnyel, a helyszínen, a kamerába elmondott rövid összefoglaló, bejelentkezés.)

KGKompanyMonitor2014SportpalyaWebS meghívtuk előadni a legolvasottabb sportbloggert, a spanyolfoci-szakos Koppányi Gergelyt (KOS-46.) is, többek között azért, mert nem sokkal később egy madridi bajnoki rangadó élő off-tube közvetítésével próbálkozhatnak a vállalkozókedvű PRE-KOS-résztvevők.

(Off-tube: tubusból, azaz az eseményt nem a helyszínről közvetítő [sport]riporter, aki idehaza, a stúdióból kommentálja a történéseket.) 

MarkosLaszlo47DigiTvProbakozvetitesEjjel2014jan


KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
prekos_logo a PRE-KOS-ról ITT!Keresés