Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Sztárvendégek a PRE-KOS-on (és a KOS-ban)

A szavazás első 10 helyezettjéből 8 itt lesz
a PRE-KOS-on!

A KOS-honlapon gyüjtöttük a szavazatokat, kivel készítenének a legszívesebben interjút, kit akarnak hallani a PRE-KOS-on befutott egykori hallgatóink közül.
A voksolás győztese, Hajdú B. István (KOS-1.) sportriporter már a Nyílt Hét augusztus 23-ai rajtján itt lesz, de jönnek sorba a többiek is. Az első 10 helyezett közül 8-cal sikerült időpontot egyeztetni augusztus 29-éig (a többiek pedig majd jönnek szeptembertől, a hagyományos KOS-ra).

PRE-KOSvendegszavazasVegeredmeny.jpg

Az I. fordulóból, korábban, tévés és rádiós, író és újságíró, kereskedelmi és közszolgálati médiás, sportos és „nőiújságíró” (amúgy férfi) is került a továbbjutó 9 közé a PRE-KOS vendégversenyén. Szerkesztőségeik, (jelenlegi vagy volt) munkahelyeik: FTC, Magyar Rádió, Magyar Televízió, MLSZ, Playboy, RTL Klub, sőt, egyikük hamarosan a KOS főállású dolgozója lesz!

HBI88 KalmarTibor2011 BorbelyZoltan2 BusIstvan.Nagy FedererAndrea2012 GantnerAdamSecond2010 HidasiJuditzsaner KerteszEnikoMTV2008  LedererAkos

PRE-KOSszavazas2012I.fordulo.jpg

A II. fordulóból is legalább 5 szavazat kellett a döntőbe jutáshoz: a honlap olvasói voksolhattak, kik lehetnek a legérdekesebb vendégek egykori hallgatóink közül a PRE-KOS-on. A kör abszolút nyertese a Matuz házaspár: a Londonból közvetítő Krisztián (KOS-15.) és felesége, a divatbemutatókat konferáló Viki (KOS-43.) is továbbjutott.

MatuzKrisztianViktoriaBaba2011 tarpaizoltan24 martineczandrea2 VadonJanosKovacsiDijBeszelKivetito OlajosGergoMTVMaReggel2012Mammy  Onody-MolnarDoraMagyaraz  PatakiGabor35KOSmez  VarhegyiFerencBukosisakMikrofon


PRE-KOSvendegSzavazasII.forduloWeb.jpg

Keresés