Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Megerősítették.... (2012)

Hívjuk meg „Zotyit″!

Megrázó riportot sugárzott a tv2 Naplója egy gödöllői gimnazistáról, aki a szalagavató bál nyitótáncára készülve olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy amputálni kellett az egyik lábát.
Hogy él így tovább? Hogy illeszkedik be a társadalomba? Hogy tud dolgozni? Hogy lesz belőle – hisz ez élete álma – SPORTRIPORTER?

tv2ujNaploLogo.jpg A Napló riportja
ITT látható!

Zotyi.jpg

A KOS elhatározta, segít „Zotyin″, azaz Tamás Zoltánon.

De ehhez az iskola – még ha mindent meg is tesz a zökkenőmentes beilleszkedésért – kevés.
Te is kellesz hozzá, kedves PRE-KOS-hallgató! Véletlenül sem pénzt várunk, az anyagiakat az iskola biztosítja. De abban igenis kérjük a megerősítést, hogy a NYÍLT HÉT résztvevői vállalják – amit csak a tanulótársak vállalhatnak –, hogy segítik Zoltánt a mozgásban, a közlekedésben, a tanulásban.

Várjuk ebben a hitünkben megerősítő, pár soros e-mailjeiteket: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  !


S jött néhány bíztató e-mail, de az igazi megerősítés nem is ez volt, hanem a PRE-KOS résztvevőinek hozzállása.
Mindenki (!) kérés nélkül (!) segített, ha kellett, vagy – s ez még szivet gyönyörködtetőbb volt – egyszerre többen lesték Zoli mozdulatait: most azzal tehetnek többet, ha odarohannak segíeni, vagy épp azzal, ha hagyják, hogy maga kűzdje le a nehézségeket?! Figyelő szemekkel kísérték, óvták, de csak akkor léptek közbe, ha igazán szükség volt a támogatásra, s ezzel nem vették el Zotyi önbizalmát.

Szerettünk, Zotyi – köszönet, kedves PRE-KOS-osok!

Keresés