Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-vándorkupa, kispályás foci

David Hasselhoff is irigykedhet

Kupagyoztes2011

A Hasselhoff-41. fantázianevű csapat nyerte a KOS-focitornát a Puskás Távközlési Technikumban. A hatfős garnitúra valamennyi csoportmeccsét megnyerte, a döntőben azonban csak a büntetőrúgások után örülhetett.
BikfalviTamas41HegedusGabor42A torna gólkirálya Bikfalvi Tamás (KOS-41.) lett 7 góllal, a legjobb kapus Hegedűs Gábor (KOS-42.).

Focitorna:
1. Hasselhoff-41., 2. TocKOS-42., 3. FutKOS-43.

Számokban a focitornáról: 12 csoportmeccs, 4 helyosztó, 60 gól, 2 büntetőpárbaj és 3 legjobb kapus holtversenyben. Utóbbiak közt végül Hegedűs Gábor (KOS-42.) sorsolással nyert és vihette haza a kis kapus kupát, Göbölyös András (KOS-37.) és Kobra István (KOS-41.) egy-egy emlékéremmel lett gazdagabb.

pttt-tornacsarnokFogl Balázs képzésvezető egykori iskolájának tornacsarnokában a KOS-43., a KOS-42. és a KOS-41. két-két garnitúrát indított, míg a KOS-37-esek egy csapattal léptek pályára, valamint volt egy vegyes együttes is (főképp KOS-40-eskből, két vendéggel: Mezei Péter KOS-33.TeleSport és Fekete Zoltán KOS-39./DigiSport).
A torna döntőjében a két makulátlan csoportelső, a Hasselhoff-41. és a TocKOS-42. találkozott. Az „ifjabb” KOS-ok kétszer is felálltak hátrányból, az ismert focibíró, Arany Tamás végső hárma sípszava előtt másodpercekkel egyenlített Szabó László (KOS-42.). A drámai büntetőpárbajt a Hasselhoff-41 nyerte, így az ex-Suba-műhelyeseké lett egy évre a KOS-vándorkupa.


A döntőben:
Hasselhoff-41.−TocKOS-42. 2-2 (1-1, 2-2), büntetőkkel: 4-3
V: Arany T.
Hasselhoff-41.: Kobra István−Bikfalvi Tamás, Guti Ádám, Horváth Szabolcs, Soós András, Ujvári Máté.
Toc-KOS-42.: Hegedűs Gábor−Bartis László, Kollár Tamás, Kovács Dániel, Szabó László, Tóth Tibor.
Gól: Bikfalvi, Ujvári, ill. Bartis, Szabó L.
A 3. helyért:
FutKOS-43.−Újonc-KOS-43. 5-2; az 5. helyért: KOS-37.−KOS-vegyes 2-2 (büntetőkkel 4-3); a 7. helyért: Légszomj FC−KOStalicska-42. 1-0


 A torna végeredménye:

1. Hasselhoff-41.
TocKOS422. TocKOS-42.
3. FutKOS-43. (Bakonyi Álmos, Béky Patrik, Csatári Patrik, Hajdú Máté, Kotányi Ádám, Pattantyús-Ábrahám Lőrinc, Rontó Borisz)
4. ÚjoncKOS-43. (Boros Tamás, Gyulai Péter, Kelemen Kinga, Kis Róbert, Kovács Péter, Menyhárt Milán, Nagy Szilárd, Nagy Viktor)
5. KOS-37. (Göbölyös András, Kovács Zsolt, Maruzsa István, Rusznák György, Somlai Attila, Talpassy Gábor)
6. KOS-vegyes (Fekete Zoltán, Kaiser Tamás, Jegesy András, Márkus Ádám, Mezei Péter, Számadó Péter, Vincze András)
7. Légszomj FC (Bobák Róbert, Csokonai-Vitéz Dá niel, Kovács Péter, Kuti Zsuzsanna, Molnár Ádám, Molnár Dániel, Sebők Zoltán, Szalay Attila)
8. KOStalicska-42. (Dobrota Martin, Faragó Péter, Maklári-Kis Dániel, Nagy Zsolt, Peisz Gábor)


KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés