Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-vándorkupa, kispályás foci

David Hasselhoff is irigykedhet

Kupagyoztes2011

A Hasselhoff-41. fantázianevű csapat nyerte a KOS-focitornát a Puskás Távközlési Technikumban. A hatfős garnitúra valamennyi csoportmeccsét megnyerte, a döntőben azonban csak a büntetőrúgások után örülhetett.
BikfalviTamas41HegedusGabor42A torna gólkirálya Bikfalvi Tamás (KOS-41.) lett 7 góllal, a legjobb kapus Hegedűs Gábor (KOS-42.).

Focitorna:
1. Hasselhoff-41., 2. TocKOS-42., 3. FutKOS-43.

Számokban a focitornáról: 12 csoportmeccs, 4 helyosztó, 60 gól, 2 büntetőpárbaj és 3 legjobb kapus holtversenyben. Utóbbiak közt végül Hegedűs Gábor (KOS-42.) sorsolással nyert és vihette haza a kis kapus kupát, Göbölyös András (KOS-37.) és Kobra István (KOS-41.) egy-egy emlékéremmel lett gazdagabb.

pttt-tornacsarnokFogl Balázs képzésvezető egykori iskolájának tornacsarnokában a KOS-43., a KOS-42. és a KOS-41. két-két garnitúrát indított, míg a KOS-37-esek egy csapattal léptek pályára, valamint volt egy vegyes együttes is (főképp KOS-40-eskből, két vendéggel: Mezei Péter KOS-33.TeleSport és Fekete Zoltán KOS-39./DigiSport).
A torna döntőjében a két makulátlan csoportelső, a Hasselhoff-41. és a TocKOS-42. találkozott. Az „ifjabb” KOS-ok kétszer is felálltak hátrányból, az ismert focibíró, Arany Tamás végső hárma sípszava előtt másodpercekkel egyenlített Szabó László (KOS-42.). A drámai büntetőpárbajt a Hasselhoff-41 nyerte, így az ex-Suba-műhelyeseké lett egy évre a KOS-vándorkupa.


A döntőben:
Hasselhoff-41.−TocKOS-42. 2-2 (1-1, 2-2), büntetőkkel: 4-3
V: Arany T.
Hasselhoff-41.: Kobra István−Bikfalvi Tamás, Guti Ádám, Horváth Szabolcs, Soós András, Ujvári Máté.
Toc-KOS-42.: Hegedűs Gábor−Bartis László, Kollár Tamás, Kovács Dániel, Szabó László, Tóth Tibor.
Gól: Bikfalvi, Ujvári, ill. Bartis, Szabó L.
A 3. helyért:
FutKOS-43.−Újonc-KOS-43. 5-2; az 5. helyért: KOS-37.−KOS-vegyes 2-2 (büntetőkkel 4-3); a 7. helyért: Légszomj FC−KOStalicska-42. 1-0


 A torna végeredménye:

1. Hasselhoff-41.
TocKOS422. TocKOS-42.
3. FutKOS-43. (Bakonyi Álmos, Béky Patrik, Csatári Patrik, Hajdú Máté, Kotányi Ádám, Pattantyús-Ábrahám Lőrinc, Rontó Borisz)
4. ÚjoncKOS-43. (Boros Tamás, Gyulai Péter, Kelemen Kinga, Kis Róbert, Kovács Péter, Menyhárt Milán, Nagy Szilárd, Nagy Viktor)
5. KOS-37. (Göbölyös András, Kovács Zsolt, Maruzsa István, Rusznák György, Somlai Attila, Talpassy Gábor)
6. KOS-vegyes (Fekete Zoltán, Kaiser Tamás, Jegesy András, Márkus Ádám, Mezei Péter, Számadó Péter, Vincze András)
7. Légszomj FC (Bobák Róbert, Csokonai-Vitéz Dá niel, Kovács Péter, Kuti Zsuzsanna, Molnár Ádám, Molnár Dániel, Sebők Zoltán, Szalay Attila)
8. KOStalicska-42. (Dobrota Martin, Faragó Péter, Maklári-Kis Dániel, Nagy Zsolt, Peisz Gábor)


KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés