Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Németh Krisztián (KOS-50.) és Simigh Ágnes (KOS-49.) konferálja szombaton a díjátadást

Egy kezdő és egy végzős hallgató kapott felkérést
a műsorvezetésre

Hihetetlenül sok, az elképzelt 12 különböző párosra összesen 4 954 tipp érkezett – ebből a Varga Gergely (KOS-49.), Szücs Éva (KOS-49.) duóra 1 573 – a KOS-honlap szavazásán. Pedig előre tudható volt, megírtuk: nem ezek a voksok döntenek.

NemethKrisztian50Portre

SimighAgnes49ff.jpg

A Zsigmond Márta Médiadíj május 9-ei ünnepélyes eredmény-hirdetésére  a rendezők Németh Krisztiánt (KOS-50.) és Simigh Ágnest (KOS-49.) kérték fel konferálni, akik a szavazáson nem végeztek az élmezőnyben.

A korábbi műsorvezetők képarchívuma ITT!

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés