Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Divatkiállítás a díjátadó alkalmából

EZ A DIVAT A MÚOSZ-BAN

2004 óta rendezi meg DIVATOLIMPIA elnevezésű versenyét a Magyar Divat Szövetség – fiatal, tehetséges divattervezők részére.
divatszvlogo1
A Művészetek Palotája után Milánóban (Moda Prima), Düsseldorfban (CPD) és Brnóban (Styl+Kabo) is bemutatott legszebb modellek egy része 2011 májusában ismét látható lesz, MUOSZ2010Budapesten, a MÚOSZ Vörösmarty utcai székházában.

Sőt, a felöltöztetett bábukon feszítő ruhák mellett megtekinthetők a döntőbe jutott öltözékekről készült egyedi felfogású divatfotók is, amelyeket pályakezdő fotóművészek készítettek.

1959_ezadivat_decA kiállítás érdekességének ígérkezik a hazai magazin-kiadásban korszakváltást jelentő színes Ez a Divat havilap és valamennyi évkönyv (1977-1988).

EDevkonyv77PatakiAA hónap végéig megtekinthető tárlat megnyitóját május 8-án, 11 órától tartják a Mikszáth-teremben, az Ez a Divat nemrég elhunyt egykori főszerkesztője tiszteletére alapított Zsigmond Márta Médiadíj átadó ünnepségén.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés