Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Divatkiállítás a díjátadó alkalmából

EZ A DIVAT A MÚOSZ-BAN

2004 óta rendezi meg DIVATOLIMPIA elnevezésű versenyét a Magyar Divat Szövetség – fiatal, tehetséges divattervezők részére.
divatszvlogo1
A Művészetek Palotája után Milánóban (Moda Prima), Düsseldorfban (CPD) és Brnóban (Styl+Kabo) is bemutatott legszebb modellek egy része 2011 májusában ismét látható lesz, MUOSZ2010Budapesten, a MÚOSZ Vörösmarty utcai székházában.

Sőt, a felöltöztetett bábukon feszítő ruhák mellett megtekinthetők a döntőbe jutott öltözékekről készült egyedi felfogású divatfotók is, amelyeket pályakezdő fotóművészek készítettek.

1959_ezadivat_decA kiállítás érdekességének ígérkezik a hazai magazin-kiadásban korszakváltást jelentő színes Ez a Divat havilap és valamennyi évkönyv (1977-1988).

EDevkonyv77PatakiAA hónap végéig megtekinthető tárlat megnyitóját május 8-án, 11 órától tartják a Mikszáth-teremben, az Ez a Divat nemrég elhunyt egykori főszerkesztője tiszteletére alapított Zsigmond Márta Médiadíj átadó ünnepségén.

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés