Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Divatkiállítás a díjátadó alkalmából

EZ A DIVAT A MÚOSZ-BAN

2004 óta rendezi meg DIVATOLIMPIA elnevezésű versenyét a Magyar Divat Szövetség – fiatal, tehetséges divattervezők részére.
divatszvlogo1
A Művészetek Palotája után Milánóban (Moda Prima), Düsseldorfban (CPD) és Brnóban (Styl+Kabo) is bemutatott legszebb modellek egy része 2011 májusában ismét látható lesz, MUOSZ2010Budapesten, a MÚOSZ Vörösmarty utcai székházában.

Sőt, a felöltöztetett bábukon feszítő ruhák mellett megtekinthetők a döntőbe jutott öltözékekről készült egyedi felfogású divatfotók is, amelyeket pályakezdő fotóművészek készítettek.

1959_ezadivat_decA kiállítás érdekességének ígérkezik a hazai magazin-kiadásban korszakváltást jelentő színes Ez a Divat havilap és valamennyi évkönyv (1977-1988).

EDevkonyv77PatakiAA hónap végéig megtekinthető tárlat megnyitóját május 8-án, 11 órától tartják a Mikszáth-teremben, az Ez a Divat nemrég elhunyt egykori főszerkesztője tiszteletére alapított Zsigmond Márta Médiadíj átadó ünnepségén.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés