Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Divatkiállítás a díjátadó alkalmából

EZ A DIVAT A MÚOSZ-BAN

2004 óta rendezi meg DIVATOLIMPIA elnevezésű versenyét a Magyar Divat Szövetség – fiatal, tehetséges divattervezők részére.
divatszvlogo1
A Művészetek Palotája után Milánóban (Moda Prima), Düsseldorfban (CPD) és Brnóban (Styl+Kabo) is bemutatott legszebb modellek egy része 2011 májusában ismét látható lesz, MUOSZ2010Budapesten, a MÚOSZ Vörösmarty utcai székházában.

Sőt, a felöltöztetett bábukon feszítő ruhák mellett megtekinthetők a döntőbe jutott öltözékekről készült egyedi felfogású divatfotók is, amelyeket pályakezdő fotóművészek készítettek.

1959_ezadivat_decA kiállítás érdekességének ígérkezik a hazai magazin-kiadásban korszakváltást jelentő színes Ez a Divat havilap és valamennyi évkönyv (1977-1988).

EDevkonyv77PatakiAA hónap végéig megtekinthető tárlat megnyitóját május 8-án, 11 órától tartják a Mikszáth-teremben, az Ez a Divat nemrég elhunyt egykori főszerkesztője tiszteletére alapított Zsigmond Márta Médiadíj átadó ünnepségén.

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés