Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Divatkiállítás a díjátadó alkalmából

EZ A DIVAT A MÚOSZ-BAN

2004 óta rendezi meg DIVATOLIMPIA elnevezésű versenyét a Magyar Divat Szövetség – fiatal, tehetséges divattervezők részére.
divatszvlogo1
A Művészetek Palotája után Milánóban (Moda Prima), Düsseldorfban (CPD) és Brnóban (Styl+Kabo) is bemutatott legszebb modellek egy része 2011 májusában ismét látható lesz, MUOSZ2010Budapesten, a MÚOSZ Vörösmarty utcai székházában.

Sőt, a felöltöztetett bábukon feszítő ruhák mellett megtekinthetők a döntőbe jutott öltözékekről készült egyedi felfogású divatfotók is, amelyeket pályakezdő fotóművészek készítettek.

1959_ezadivat_decA kiállítás érdekességének ígérkezik a hazai magazin-kiadásban korszakváltást jelentő színes Ez a Divat havilap és valamennyi évkönyv (1977-1988).

EDevkonyv77PatakiAA hónap végéig megtekinthető tárlat megnyitóját május 8-án, 11 órától tartják a Mikszáth-teremben, az Ez a Divat nemrég elhunyt egykori főszerkesztője tiszteletére alapított Zsigmond Márta Médiadíj átadó ünnepségén.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés