Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Büky Anna (KOS-30.) és Hidasi Judit (KOS-18.) újabb könyve

Két exkosos a Budapesti Könyvfesztiválon!

budapesti-nemzetkozi-konyvfesztival-2012-budapest-2-WebAz irodában már nem fér a vitrinbe, a honlapon lefagyott (hamarosan javított kiadásban megtekinthető!) annyi az egykori KOS-hallgatók által írt könyv.
Büky Anna (KOS-30.) negyedik és Hidasi Judit (KOS-18.) második könyve azonban másért is különleges: mindkettő önálló bemutatkozó közönségtalálkozóval és dedikálással vett részt a XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon 2012 áprilisában a Millenáris Parkban.

BukyAnnaNegyedikKonyvEjszakaTortent.Webjpg HidasiJuditKonyvAprilisUt2012

bukyanna2BukyAnnaAPillanatMuvebuky_anna_kifulladasBukyAnna3konyv    HidasiJuditzsanerHidasiJuditkonyvborito
Büky Anna  és Hidasi Judit (Judit Ponte) könyvei

HidasiJuditDedikal2012

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés