Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Casting-hírek

Várakozáson felül

Megszaladt a castingokon a KOS-osoknak...

nb1huUJBendeGyongyi– Messze pozitív a mérleg, várakozáson felül teljesített a KOS-rostán továbbjutott kilenc fiú a castingunkon – újságolta örömmel Bende Gyöngyi, az nb1.hu sport-website-ot tulajdonoló Quaestor Zrt. kommunikációs igazgatója. – Egy ember helye már szinte biztos, de mindenki kap egyhónapos bedolgozási lehetőséget és utána döntünk. A hírírási feladat és az egyéni beszélgetések után sportszerkesztő kollégáim nevében is mondhatom: majdnem mindenkiért fáj majd a szívünk, aki nem lesz a munkatársunk.

VilagjaroMagazin

Néhány igazán magas színvonalú és jónéhány megfelelő pályázat érkezett a Világjáró magazin több kategóriában is meghirdetett állás-pályázatára. A 10 kiválasztott munka szerzőit szerdán értesíti a KOS a március 7-ei casting pontos időpontjáról és helyéről.

sport365KleinRon43ffKlein Ron (KOS-43.) nyerte a népszerú internetes sportlap heti 4x5 órás főállását, de a KOS-irodában tartott casting többi résztvevője közül is lesz, akinek eseti munkát ad a Sport365, tudósítóként, cikkíróként.

.

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés