Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Csizi Gábor (KOS-46.): RTL Klub, Sportklub

Sokoldalú sportriporter, sok helyen...

RTLlogo2010CsiziGbor46ff

Csizi Gábor (KOS-46.), végzős hallgatónk a Hír24.hu sportportál után az RTL Klub „édes gyermekénél”, a Sportklubnál gyakornokoskodik, 2013 októberétől.

sportklub2

IdezojelLentFent

Ugyan a Hír24.husportoldalánál a gyakornoki munkám október eleje körül befejeződött, mégis >>mozgásban maradtam: igaz, nem olyan intenzív a munka, mint a Hír24-nél (ott hetente ötször, napi 4 órában tevékenykedtem, itt viszont hetente csak kétszer).

Zelenyanszky88Nem tudom még, a Sportklubnál meddig fogok maradni, Zelenyánszky Balázs (KOS-18.) felelős szerkesztőnek a december végét jelöltem meg, mint minimális időtartamot, de aztán majd úgyis meglátjuk. Keddenként a Híradóban, csütörtök esténként pedig a Beszólás című műsorban segédkezem).

NemethKornel31SzukMail

Az eddig megismert munkatársak jófejek, a szerkesztők segítőkészek – például Németh Kornél (KOS-31.), aki az Újpest–Győr fociközvetítésünket értékeli/értékelte a KOS-ban, felajánlotta, hogy részletesen átbeszéli velem a tapasztalatait –, szóval itt is jól érzem magam, biztos vagyok benne, hogy tudok majd fejlődni.


Sport24Lap.jpgÍgy indult anno az egyre izmosabb sportportál...

IdezojelLentFentFőleg hírek böngészése és megírása (lesz) a feladatom (persze ezeket utólagosan lecsekkolják),  már admin felületet is kaptam, és a >>munkatársak<< is jó fejek.KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés