Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Eszes Szilvia (KOS-41.) az MTV gyakornoka!

Műhely-mélyvízből „az igazi″ híradóba

eszes_szMűhelytanára, Szilágyi Béla bent sokat segít neki, a bejutáshoz azonban saját szemfülességére is szüksége volt Eszes Szilvinek (KOS-41.). Március eleje óta az MTV Híradójának riporter-gyakornoka, komlpett anyagot készített már a Regionális Híradóba.

Szilvi igazi célja a műsorvezetés, a képen a Borbély-műhelyen az interjú műfaját gyakorolja. Interjúalanya a zeneszerző Rakonczai Viktor.

borbelymuhely_rakonczai_01

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés