Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Simon B. Ágoston (KOS-19.): főszerkesztő

A Starrádió, a TV2, az MTV és az RTL Klub után...

SimonBAgoston

Simon B. Ágoston (KOS-19.), a 92.9 Star FM, a TvKispest, a TV2 (Aktív, Magellán), az MTV és az RTL Klub (Találkozások, Mónika-show, Fókusz) egykori szerkesztő-riportere nagy vállalkozásba fogott. Nem titkolt célja, hogy a 2011-ben indított nonprofit hírportálból profi, kereskedelmi médium legyen!
vidgetA VIDget.hu-t már most is országos, vezető médiumok (RTL Klub, Blikk, stop.hu) szakemberei szerkesztik. Most pedig 
új munkatársakat keresnek – a jelenlegi és egykori KOS-hallgatók között.
Részletek a hallgatói jelszóval védett Állás, munka, gyakorlat rovatban, ITT.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés