Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

„Tévés kajakkirálynő″

ZentaiNoraPortreA legsikeresebb magyar sportág, a kajak-kenu az idén is jutalmazta az elmúlt év legjobbjait. A szövetség elektronikusmédia-díját három év után újra az egykori KOS-hallgató, Zentai Nóra (KOS-24.), a TeleSport szerkesztő-riportere kapta.

ZentaiNoraKajakDij2010A Magyar Televízió Sport főszerkesztőségének munkatársa 2003 óta minden kajak-kenu világverseny televíziós közvetítésében részt vett, ő szerkesztette a nagy sikerű 2006-os szegedi világbajnokságot, és minden évben a világkupák adásait is.
A 2011-es augusztusi szegedi világbajnokság szerkesztői feladatait is Zentai Nóra látja majd el; a vb-t az MTV úgynevezett „host broadcasterként” közvetíti majd nemcsak a hazai, hanem a többmilliós nemzetközi tévéközönségnek.

A Magyar Kajak-kenu Szövetség a kajakosoknál Janics Natasa és Kammerer Zoltán a kenusoknál pedig Vajda Attila munkáját ismerte el. A legjobb edzőnek járó díjat Janics trénere, Kovács László kapta.

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés