Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Németh Krisztián (KOS-50.) és Simigh Ágnes (KOS-49.) konferálja szombaton a díjátadást

Egy kezdő és egy végzős hallgató kapott felkérést
a műsorvezetésre

Hihetetlenül sok, az elképzelt 12 különböző párosra összesen 4 954 tipp érkezett – ebből a Varga Gergely (KOS-49.), Szücs Éva (KOS-49.) duóra 1 573 – a KOS-honlap szavazásán. Pedig előre tudható volt, megírtuk: nem ezek a voksok döntenek.

NemethKrisztian50Portre

SimighAgnes49ff.jpg

A Zsigmond Márta Médiadíj május 9-ei ünnepélyes eredmény-hirdetésére  a rendezők Németh Krisztiánt (KOS-50.) és Simigh Ágnest (KOS-49.) kérték fel konferálni, akik a szavazáson nem végeztek az élmezőnyben.

A korábbi műsorvezetők képarchívuma ITT!

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés