Komlósi Oktatási Stúdió

Munkalehetőségek

Forgass és írj sportos témákban!

Tudnál forgatni bármely sportos témában? Cikkeket is írnál weboldalakra? Megbirkóznál a Insta/Face feltöltésekkel? Beszélsz angolul? Ha mindenre igen a válasz, SOS (de legfeljebb február 7-ig) jelentkezz a [email protected] címen! BAH-csomópontnál lévő irodában, két főnek kínál fizetős munkalehetőséget egykori hallgatónk, jelenlegi tanárunk.

A Szombathelyi Médiaközpont főállású munkatársat keres

A megyeszékhelyen működő televízió és újság ideális lehetőséget kínál, hogy a szakma minden területén kipróbáld magad és gyakorlatot szerezz. Műsorvezetés, hírolvasás, szerkesztés és újságcikkek írása, amit neked ajánlanak. Az önéletrajzodat legkésőbb december 14-ig várjuk a [email protected] címre! (Érdemes írnod akkor is, ha inkább a háttérmunka érdekel, mert operatőr és vágó pozícióba is keresnek kollégákat.)

Marketingfilmekhez keresnek riportert

A videókban elsősorban belsőépítészekkel készített, színvonalas interjúkat szeretnének majd használni, ezért a belsőépítészeti szakmai érdeklődés mindenképpen előnyt jelent. A fényképes önéletrajzokat november 13-ig várjuk a [email protected] címre!

Dolgozz a F1Világ.hu csapatának!

Egy lelkes, tettrekész, jó helyesírással és íráskészséggel megáldott, autósportot szerető kolléga kerestetik, aki a versenyhétvégék során besegítene a cikkírásban, fordításban. A megbízásos munka hosszú távra szól és a későbbiekben több lehetőséget is biztosíthat (pl. autóversenyekre való akkreditációt is). Az angol és/vagy német nyelvtudás előfeltétel! Az önéletrajzodat, illetve 1-2 korábbi írásodat november 20-ig várjuk a [email protected] címre!

Írj a Hamu és Gyémánt Magazin online felületére!

Írj a Hamu és Gyémánt Magazin online felületére! A lap részmunkaidős újságíró gyakornokot, valamint futball témában publikáló fiatalokat egyaránt keres! Ha szeretnél releváns szakmai tapasztalatot, ajánlólevelet, esetleg munkalehetőséget és megismernéd egy szerkesztőség mindennapjait, akkor rövid önéletrajzoddal és 2-3 tetszőleges cikkeddel jelentkezz november 2-ig a [email protected] címen!

Forgass szabadon, határok nélkül!

Talpraesett, rátermett, nem csak a hagyományos képi megvalósításban gondolkodó, ötletgazdag szerkesztő-riportereket keresnek egy nagyszabású, hosszútávú projekthez. A nemzetközi szinten is igényes, minőséginek számító sorozat fő témája a SPORT, fókuszban a backstage történéseivel. Vagyis a sportolók, illetve a különféle rangos események hátterét mutathatod be, pl. forgathatsz az El Clásico-n vagy Wimbledonban is! Az elkészült anyagok pedig egy országos televízióban jelennek meg. Kiszámítható munka, korrekt fizetéssel!

„Pl. forgass az El Clásico-n! Menj be az öltözőbe, dolgozd fel a város nevezetességeit is röviden, forgass az utcán szurkolókkal, taxissal, pékkel, erőnléti edzővel, bárkivel, aki színesebbé teszi az anyagot! Nyilván be fogsz tudni menni a pálya szélére is (az akkreditációt is minden esetben intézzük!): de a meccsből egy másodpercet sem vehet fel az operatőröd… viszont minden mást igen! (A projekt nem újkeletű, például ezt az anyagot már leforgattuk és adásba is került az egyik országos televízióban!) A projekt határokon átívelő, vagyis ne csak abban gondolkodj, hogy kis hazánkban milyen sportesemény lehet érdekes. Utazz el Wimbledonba Babos Timiék fináléjára, forgass az NFL döntőn, vagy akár Johannesburgba is mehetsz, ha van olyan témaötleted, ami közérdeklődésre tart(hat) számot. Tőkeerős tulajdonosaink minden feltételt biztosítanak a kiválasztott szerkesztő-riportereknek: repülőjegy, szállás, profi stáb, utómunka, etc. Nincs sportági és semmilyen más megkötés sem, engedd bátran szabadjára a fantáziádat! Az elkészült anyagok megjelenése:
  • heti/kétheti magazin valamelyik országos televízióban
  • heti magazin a projekt Youtube csatornáján
  • napi anyagok a projekt saját platformjain: honlap, Facebook, Instagram, telefonos applikáció
Röviden ennyi. Most jön a lényeg: a leírtakra támaszkodva írj egy szinopszist, hogy milyen valós sporteseményről készítenél un. backstage anyagot. Bontsd ki, szemléltesd, indokold meg! Ne csak az idei évben gondolkodj, tervezz bátran akár 2021-re is! (Nem kell feltétlenül magyar vonatkozásnak lennie: csinálj egy anyagot pl. Paolo Maldiniről!) Ha ezzel megvagy, akkor már csak annyi dolgod van, hogy mobilodra felvedd a felkonfot! Úgy készítsd el, mintha adásba menne! Ennek a terjedelme: max 30 másodperc!” Jelentkezési határidő: 2020.10.25. A pályázatokat a [email protected] címre várjuk!

Bulvár napilap lapszerkesztő-újságírót keres

17. éve a médiapiacon lévő lapcsoport országos bulvár napilapjához keres új munkatársat. Versenyképes jövedelem, fiatalos és dinamikus csapat, budapesti munkavégzés. A részletekről és a jelentkezés módjáról ITT olvashatsz bővebben.

Dolgozz NB I-es labdarúgóklubnál!

Első osztályú csapattal is rendelkező egyesület keres fiatal sportriportereket, akik szívesen forgatnának vagy közvetítenének a különböző mérkőzéseikről. Elsősorban kezdő riporterek és kommentátorok jelentkezését várják. Motivációs leveledet legkésőbb november 8-ig várjuk a [email protected] címre.

Az Indóház Közlekedési Kiadó számlaképes újságírót keres

Az ideális jelölt közérthetően képes megfogalmazni a vasúti szegmensben – többek között személy- és áruszállítás, infrastruktúra, járműgyártás, technológia – zajló hazai és a nemzetközi (szakmai, piaci, gazdasági) folyamatokat. A részletekről és a jelentkezés módjáról ITT olvashatsz bővebben.

Szerkesztő-újságírót keres a Turizmus.com

Több évtizede működő médiakiadó, a Turizmus Kft. szerkesztősége felvételt hirdet a turizmus és ahhoz kapcsolódó témák iránt érdeklődő szerkesztő-újságíró munkatárs részére, teljes munkaidőben. A részletekről és a jelentkezés módjáról ITT olvashatsz bővebben.

Műsorközlő „host” kerestetik

Az Országos Teqball Szövetség (OTESZ) olyasvalakivel szeretne együtt dolgozni, aki a rendezvényein elvégezné a „host” feladatokat és a mikrofonon keresztül is ő tájékoztatná a közönséget (a sport prezentáció részeként). Sikeres együttműködés esetén a szövetség jóval több lehetőséget is kínálhat a jelentkezőnek. A rövid motivációs leveleket a [email protected] címre várjuk, szeptember 30-ig.

Tévés munkalehetőség

Főállású híradós riportereket és gyakornokokat is keres a Hír TV. A leggyorsabb jelentkezőket már augusztus közepén behívhatják egy állásinterjúra! Az önéletrajzokat a [email protected] címre várjuk, legkésőbb augusztus 30-ig.

Rádiós munkalehetőség

Agilis, szerkesztői ambíciókkal bíró kolléga kerestetik! A projekt részletei egyelőre nem nyilvánosak, de annyit elárulhatunk, egy kereskedelmi rádió reggeli műsorának szerkesztése lenne a feladat. Így a rádiós tapasztalat/gyakorlat nagy előnyt jelent. A motivációs leveleket a [email protected] címre várjuk, augusztus 18-ig.

Scroll to Top