Komlósi Oktatási Stúdió

Munkalehetőségek

Az amerikai futball és a Forma-1 szerelmeseinek

Magyarország legolvasottabb NFL-es szakoldala, a Fűzővel Kifelé! és társoldala, a Szélárnyék gyakornokokat keres. Amennyiben érdekel a sportújságírás, jártas vagy az NFL és/vagy a Forma-1 világában, akkor 2021. november 7-ig jelentkezz egy önéletrajzzal összekötött motivációs levéllel (melyben leírod: ki vagy, miért szeretnél velük dolgozni és miért kellene téged választaniuk) a kos@riporteriskola.hu címen! A program első körben három hónapig tart egy mentor felügyelete mellett (november 15-től február 15-ig) home office-ban, de közös megegyezés alapján hosszú távú együttműködés is elképzelhető.

Újságírót és online szerkesztőt keres a Blikk és a blikk.hu

Főbb feladatok: a napilap és az online felület tartalmainak kezelése, szerkesztése, önálló előállítása. A munkakör betöltéséhez szükséges: érettségi bizonyítvány, az Office-programok felhasználói szintű ismerete, angol nyelvtudás, jó szervezőkészség, megbízhatóság, önállóság és empátia. Amit kínálnak: rugalmas, motivált csapat, befogadó munkakörnyezet, tapasztalatszerzés nemzetközi hátterű médiavállalatnál, fejlődési és előrelépési lehetőség. Az önéletrajzokat október 13-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Jelentkezz e-sport kommentátornak!

A FuturEsportS F1 Team olyan motorsportért rajongó kommentátorokat keres, akik lelkes tagjai lennének fiatal csapatuknak és közvetítenék eseményeiket. A kommentátori munka otthonról, online végezhető, a programot biztosítják hozzá a közvetítés idejére. Remek lehetőség a gyakorlásra és a fejlődésre, nem utolsó sorban jó referencia annak, aki a sportriporteri pályán képzeli el a jövőjét. Jelentkezésed október 10-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címen!

“A FuturEsportS F1 Team Magyarország legnagyobb és legsikeresebb Forma1 esport csapata.
Forma1-es hazai és nemzetközi versenyeket és ligákat szervezünk, a legjobb magyar esport pilóta
Bereznay Dani és külföldi esport pilóták részvételével.
A tagságunk létszáma dinamikusan fejlődik, jelenleg 41 magyar és 1 orosz versenyzőnk van.
Keresünk olyan motorsportért rajongó kommentátorokat, akik lelkes tagjai lennének fiatal
csapatunknak és kommentálnák eseményeinket. Nemzetközi ligáknál lehetőség van angol nyelvű
kommentálásra is a külföldi partnercsapat (ORL-Online Racing Team) riporterével közösen. A
kommentátori munka otthonról online végezhető számítógépről. Az F1 programot mi biztosítjuk a
közvetítés idejére.
Idén augusztusi két hétvégés ligánkat sikerült studióból közvetítenünk. Reméljük erre a jövőben is
lesz alkalmunk. Szeretnénk a döntő futamokat profi körülmények között sugározni.
Szeptember 25.-én startolt a II. Futuresports Liga. 11 héten át 11 versenypályán mérhetik össze
tudásukat a versenyzők. Megtiszteltetés számunkra, hogy Bereznay Dani és pár esport pilóta nálunk
gyakorol a világbajnoki futamokra.
2022. február-március hónapban szeretnénk megrendezni a II. Futuresports Kupát, aminek
szuperdöntőjét élőben szeretnék megrendezni egy budapesti helyszínen, ahol a látogatók élőben
szurkolhatnak a versenyzőknek.
A fenti médiacsatornákon kívül a FuturEsportS youtube csatornáján is visszanézhetitek
közvetítéseinket, belehallgathattok a kommentátori munkába, amit legtöbbször a vezetők és
csapattagok vállalnak fel.
Amit ajánlani tudunk:
Egy remek lehetőséget a gyakorlásra és a fejlődésre, nem utolsó sorban jó referenciát annak, aki a
sportriporteri pályán képzeli el a jövőjét.
Egyelőre még nem tudunk rendszeres jövedelmet biztosítani, de nagyobb ligák közvetítésekor
kommentárjaink is részesülnek a szponzorok által felajánlott termékekből (fejhallgató, monitor, stb.)
A jövőben szeretnénk minél több szponzort és támogatót szerezni, ami lehetőségeket biztosít a
háttérben dolgozók áldozatos munkájának anyagi megbecsülésére. Legyetek Ti is részesei a Forma1 esport világának és a Futuresports csapat sikerének!”

Tapasztalt szerkesztő-riportert keresnek

Heti megjelenésű (tudománnyal, innovációval, technikai kérdésekkel foglalkozó) magazinműsor szerkesztő-riportert keres azonnali kezdéssel. Csak olyanok jelentkezését várják, akik több éves gyakorlattal rendelkeznek a magazinműsor műfajában és egyéb elfoglaltságaik mellett van idejük, energiájuk a folyamatos, jó színvonalú munkára! Használható idegennyelv-tudás előny, de nem feltétel. Rövid, lényegre törő szakmai önéletrajzot várnak az info@novumtv.hu e-mail címre.

Gyakornoki programot indít a 24.hu!

Céljuk, hogy olyan fiatal kollégákat találjanak, akik később sikeresen integrálódhatnak szerkesztőségükbe. Minden rovatuk nyitott a programban, azaz a gazdaság, a kultúra, a politika, a sport, a techvilág, a tudomány, a szórakozás, a videózás iránt érdeklődőket egyaránt várják. A részletekről a képre kattintva olvashatsz. A pályázat beküldésének határideje: szeptember 15.

Sportújságíró állás

Nagy múltú sportlap keres új kollégákat, elsősorban az egyéni sportágak rovathoz. Akár tehetséges pályakezdőként is jelentkezhetsz a pozícióra. Győzd meg őket egy-két mellékelt cikkel, hogy téged keresnek! Magyar nyelvű önéletrajzod és próba-cikked szeptember 5-én, 14 óráig küldd el nekünk a kos@riporteriskola.hu címre!

Futball-kommentátor munka

Mindened a foci és az értékelő tanáraid szerint jól is közvetíted? Már készen állsz arra, hogy élőben, adásképesen kommentálj végig egy meccset? Akkor erre a lehetőségre vártál! Most akár pályakezdőként is európai kupameccseket közvetíthetsz, ha elég felkészültnek találnak rá. Önéletrajzod és legalább 5-10 perces "referencia-közvetítésed" (ez akár egy jól sikerült KOS-os gyakorlat is lehet) szeptember 1-én 18 óráig küldd el nekünk a kos@riporteriskola.hu címre!

Újságíró állás

A Mediaworks Hungary Zrt. újságírót keres a Bors aktuális és sztárrovatába. Amit kínálnak: nagyvállalati háttér, versenyképes bérezés, folyamatos fejlődési lehetőség. Amit elvárnak: jó íráskészség, választékos fogalmazás, terhelhetőség, rugalmasság, érdeklődés a sztárvilág és a napi aktuális témák iránt, önálló munkavégzés, középfokú angol nyelvtudás. Ha érdekel a lehetőség, magyar nyelvű önéletrajzod és bérigényed augusztus 25-ig küldd el nekünk a kos@riporteriskola.hu címre!

Rádiós műsorvezető pozíció

Jó hangú, jól beszélő, roma származású fiatal hölgyeket keresnek egy budapesti rádióhoz. Akár 2-3 tehetséges jelentkező számára is teljes munkaidős állást tudnak biztosítani, politikamentes, zenés szórakoztató műsorban. Önéletrajzodat augusztus 17-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Írj a Hamu és Gyémánt Magazin online felületére!

A szakmai gyakorlatot biztosító program keretében 2 diákot tudnak fogadni a digitális szerkesztőségben (mivel 2 tavasszal beajánlott hallgatónk már főállást kapott). A gyakornoki program 3 hónapos, home office munkavégzéssel. Önéletrajzod és 4000-5000 karakteres próbacikked augusztus 14-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Agilis újságírót keresnek

Teljes munkaidős álláslehetőséget kínál a Haszon.hu. Egy ügyes, agilis emberre van szükségük, aki a gazdasági témáktól sem ijed meg. Ha magadra ismertél, önéletrajzod és egy-két korábbi írásod augusztus 14-ig küldd el nekünk a kos@riporteriskola.hu címre!

Sportújságíró állás

Egy teljes munkaidős sportújságíró állás kiadó a Blikknél. Akár tehetséges pályakezdőként is jelentkezhetsz a pozícióra. Győzd meg őket egy-két mellékelt cikkel, hogy téged keresnek! Jelentkezésed augusztus 12-ig várjuk a tamasharle@gmail.com címen!

Rádiós szerkesztő-riporter munka

Tehetséges fiatalokat keres egy nagy múltú, budapesti székhelyű rádió. Elsősorban a hírszerkesztőségben, illetve közéleti-politikai témájú műsorokban próbálhatod ki magad. Akár pályakezdőként is tanulhatsz az ismert kollégáktól. Hozzávetőleg 3-4 hét sikeres gyakornoki munka után állásajánlat várható. Önéletrajzodat augusztus 10-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Új kollégákat keres a Hír TV

Főállású riportereket, szerkesztőket és gyakornokokat is vár a hírcsatorna. Elsősorban a híradóhoz keresnek új munkatársakat, de várhatóan be lehet majd kerülni egy-két magazinműsor stábjába is. A leggyorsabb jelentkezőket már augusztus elején behívhatják egy állásinterjúra! A fényképes önéletrajzokat legkésőbb augusztus 8-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Szerkesztő-riporter és operatőr-vágó pozíciók

A Sárospatak központtal működő Hegyalja Televízió új munkatársakat keres. A szerkesztő-riporter és az operatőr-vágó pozíció esetében is korrekt fizetést, jó munkakörülményeket és a szakmai fejlődés lehetőségét kínálják. Kezdő, de szakképzett fiatalok jelentkezését is várják. Fényképes önéletrajzodat augusztus 10-ig továbbíthatod az info@hegyaljatv.hu címre.

Újságírás és közösségi média szerkesztés

A Kincsem Park bejelentett álláslehetőséget kínál pályakezdő, de tanulni vágyó fiatalnak a lóversenypálya marketing és sajtó osztályára. Az újságírói munka mellett a cég honlapjainak és közösségi felületeinek menedzselése, valamint a marketing osztály mindennapos ügyeinek az intézése is a feladatok közé tartozik. A fényképes önéletrajzokat július 7-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre! (Betanulás és kezdés július második hetétől.)

Turisztikai videós munka

Szerkesztőtárs kerestetik a Kalandos Dunakanyar oldal videós tartalmaihoz. A turisztikai témájú pályázati (és esetenként promóciós) kisfilmek többségében a Dunakanyar településein játszódnak majd. Az Esztergom közeli lakóhely előny, de nem feltétel. Ha érdekel a lehetőség, fényképes önéletrajzodat július 5-ig küldd el a kos@riporteriskola.hu címre!

F1-es portál keres új kollégákat

Amennyiben mindened az autósport, ismered és érted a nagy nemzetközi sorozatokat, kiváló a helyesírásod, jó az íráskészséged, beszélsz angolul és szeretnél a Formula.hu munkájába bekapcsolódni, jelentkezz nálunk! Mi megígérjük, hogy megfelelő fizetést és hosszú távú munkát biztosítunk, a rutinos kollégák segítséget nyújtanak a fejlődésedhez, és arra is lehetőséged nyílik, hogy eljuss a különböző hazai és nemzetközi motorsport-rendezvényekre.

Kérünk, küldj számunkra két rövid, 1000-1500 karakter hosszú motorsport témájú cikket, valamint egy rövid bemutatkozást magadról és kapcsolatodról az autósporttal, hogy meggyőzz bennünket jelenlegi képességeidről, tudásodról.
Az állásnál előnyt jelent, ha rendelkezel referenciával, ha az angol mellett más világnyelvet is beszélsz, ha van jogosítványod. A budapesti lakhely szintén előnyt jelent, de nem feltétel.
A 3 hónap próbaidő után egy olyan kiadó munkatársai közé tartozhatsz, ahol online, nyomtatott magazinos, könyvkiadós, televíziós és rendezvényszervezős tapasztalatokra is szert tehetsz.

Jelentkezésedet az editor@formula.hu címen várjuk.

Social media kezelés

A Nemzeti Színház kommunikációs osztályára keresnek egy social médiában jártas fiatalt, a színház Facebook és Instagram felületeinek kezelésére. A feladatok közé tartozik továbbá a kreatívok, sajtóanyagok, molinók gyártatása, egyeztetése. Emellett lehetőség van akár saját videók készítésére is. Bejelentett, izgalmas, kihívásokkal teli munkalehetőség. Az ideális jelölt már ismeri és jól kezeli a social média felületeket, vannak ötletei, de szeretne tanulni, fejlődni is. Önéletrajzodat június 15-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Videózsurnaliszta főállás

A Snittman Pictures teljes munkaidős videós kollégával bővítené csapatát. Az ideális jelölt elhivatott és szereti a riporteri/operatőri feladatokat. Előny a Final Cut Pro ismerete, illetve a nyitottság a program irányába. (Ha szükséges, segítenek tanulni.) Illetve jól jöhet a B kategóriás jogsi és a saját autó is. A feladat elsősorban interjúk és podcastek készítése, ide értve a felvételt és a vágást is. A cég portfóliója a képre kattintva érhető el. A reklámfilmtől a videoklipig, a vízilabdától az autóversenyzésig sokféle terepen kipróbálhatod magad. Önéletrajzodat június 13-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Futball-újságírókat vár a Goal.com

A goal.com magyar kiadása keres a külföldi és a hazai labdarúgásban jártas újságíró kollégákat. Az új munkatársak feladata közé tartozik majd az oldal beosztás szerinti frissítése, a közösségi média felületek kezelése. A munkavégzés többnyire otthonról történik, ez alól kivételt csak az jelent, ha a kollégát eseményre akkreditálja a szerkesztőség. Mivel a goal.com magyar szerkesztősége egy nemzetközi hálózat része, előnyt jelent az angol nyelvtudás. Az önéletrajzokat május 5-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Híradós segédszerkesztő munka

Egy országos, budapesti székhelyű tévé keres külső munkatársat a híradójához, megbízási szerződéssel. Segédszerkesztőként elsősorban a koordinálás és az elkészült feliratok, grafikák és egyéb elemek ellenőrzése lenne a fő feladatod (pár nap alatt bele is tanulhatsz). Közben pedig megismerkedhetsz azzal, hogyan is készül egy nagy híradó. Önéletrajzodat május 9-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Állandó sportos stúdióvendég kerestetik

Otthon vagy a sportban és szívesen kipróbálnád magad egy rádióban? A 2015 óta működő Rádió Bézsben tapasztalt és segítőkész kollégákkal dolgozhatsz együtt, mint állandó stúdióvendég. Kiváló tapasztalatszerzési lehetőség egy olyan online rádióban, ahol kifejezetten kerülik az üres fecsegést. Önéletrajzodat május 1-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Pályakezdő újságírót, szerkesztőségi munkatársakat keresnek

Érdekel a B2B üzleti média világa? Szeretnél egy komplex portfólióval (print, online, event) rendelkező HR-fókuszú üzleti médiumnál sikeres lenni? A Behaviour prémium HR-magazin (amely 2014 óta iránytű a felső vezetői és az üzleti élet döntéshozói számára humánerőforrás-kérdésekben) munkatársakat keres csapatába. Fényképes önéletrajzodat május 10-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Feladatok:
o interjúk, cikkek írása
o újságírókkal és vezető HR-szakértőkkel való napi kapcsolattartás
o social média felületetek aktív gondozása
o rendezvényszervezésben való részvétel
o sajtóközlemények írása, interjúk szervezése

Elvárások:
o felsőfokú végzettség (előny: HR, média vagy kommunikáció)
o angol nyelvtudás
o pozitív, dinamikus személyiség és jó kommunikáció
o pontos, precíz munkavégzés
o pályakezdőket is örömmel fogadunk

Amit kínálunk:
o kiemelkedő szintű szakmai háttér
o szakmai fejlődési lehetőség
o hosszútávú munkalehetőség
o versenyképes fizetés
o eredményorientált, együttműködő, jó hangulatú, fiatalos csapat

A munkavégzés helye: Budapest belvárosa, prémium irodaház.

A Forbes főállású közösségi média szerkesztőt keres

Keressük a Forbes szerkesztőségébe közösségi médiás mindenesünk. Elvárások: • a Forbes hangvételének gyors átvétele, azonosulás a márkával (te leszel a hangunk egy fontos csatornán!) • legalább egy év közösségi médiás, kampányoptimalizálási tapasztalat. Jelentkezésed április 25-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Feladatok

• a forbes.hu és a magazin organikus és fizetett közösségi médiás megjelenésének kezelése a szerkesztőségi csapaton belül
•  a közösségi médiában feltett kérdések csatornázása illetve megválaszolása
•  a Forbes események organikus közösségi médiás megjelenéseinek kezelése

Jelentkezés

•  önéletrajz
•  nézd át a forbes.hu cikkeinek facebookos megjelenését és írj pár változtatási javaslatot maximum 1500 karakterben
•  válassz ki 3 cikket, amit a Facebookon posztoltunk, másold ki a poszt szövegét és írj egy-egy saját verziót mellé, ami szerinted jobb
•  a jelentkezés tárgya legyen: “közösségi média szerkesztő”

Gyakornokokat vár a Bors

Az aktuálisba és a sztár rovatba is keresnek külsősöket. A gyakornoki munkát szerződés alapján honorálják. Hosszabb távú, sikeres együttműködés esetén akár státuszba is kerülhetsz náluk. Jelentkezésed április 24-ig várjuk a tamasharle@gmail.com címen!

Junior kommunikációs munkatárs kerestetik

Az FTC Kézilabda női szakága részmunkaidős és gyakornok munkatársat keres azonnali kezdéssel junior kommunikációs munkatárs munkakörbe, határozatlan idejű munkaviszonyra. Írj cikkeket, kezeld a csapat közösségi média felületeit, vegyél részt a kommunikációs kampányokban, a mérkőzések szervezésében és a videós anyagok gyártásában! Fényképes önéletrajzodat és rövid motivációs leveledet április 1-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Főbb feladatok
• A csapattal kapcsolatos hírek, cikkek, interjúk, mérkőzés tudósítások írása
• A csapat közösségi média felületeinek kezelése, tartalomgyártás, megosztás
• Részvétel kommunikációs kampányok kidolgozásában és végrehajtásában
• Mérkőzések szervezésében és lebonyolításában való részvétel
• Videós anyagok gyártásában való részvétel
• Az ügyvezető és a kommunikációs vezető által kiadott egyéb feladatok elvégzése

Az álláshoz tartozó elvárások
• Kiváló íráskészség és helyesírás
• Kreativitás
• Önállóság
• Megbízhatóság
• Csapatmunka

Előnyök
• Sportolói/kézilabdázói múlt és/vagy a sport/kézilabda iránti érdeklődés
• Office programok készségszintű használata
• Adobe, vagy más videó- és fényképszerkesztő programok készségszintű használata
• Magabiztos nyelvtudás legalább angol nyelven, szóban és írásban is
• Szakirányú végzettség
• Hasonló területen szerzett tapasztalat
• B kategóriás jogosítvány
• Hétvégi és esti munkavégzés (mérkőzések alkalmával)

Amit kínálunk
• Teljesítményarányos fizetés
• Aktív részvétel a Ferencváros női kézilabdacsapatának mindennapjaiban
• Bajnoki – és Bajnokok Ligája-mérkőzéseken való részvétel
• Munkavégzés helye az Elek Gyula Aréna
• Pályakezdők jelentkezését is várjuk
• Szakmai gyakorlatot tudunk igazolni
• Fejlődési, előrelépési lehetőség

Kameraman munka

A vasárnapi galopp közvetítéshez keresnek 1-2 megbízható, a kamerát értő és szerető fiatalt a Kincsem Parkba. Már a tanuló időszakban is fizetnek a munkáért, ami várhatóan 30-32 vasárnapot érintene. Ha szereted a lovassportot, képben vagy az operatőri alapismeretekkel és keresnél némi plusz pénzt, irány a magasles! (Munkavégzés 12 és 18 óra között.) Jelentkezésed március 25-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címen!

Írj a Hamu és Gyémánt Magazin online felületére!

A szakmai gyakorlatot biztosító program keretében 2-3 diákot tudnak fogadni a digitális szerkesztőségben, de a kiadó profiljából adódóan náluk megismerkedhetsz a printes folyamatokkal is. A mentorálás természetesen adott, s közben odafigyelnek majd saját, kreatív témajavaslataidra is. Önéletrajzod és 4000-5000 karakteres próbacikked április 11-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Forgass és írj sportos témákban!

Tudnál forgatni bármely sportos témában? Cikkeket is írnál weboldalakra? Megbirkóznál a Insta/Face feltöltésekkel? Beszélsz angolul? Ha mindenre igen a válasz, SOS (de legfeljebb február 7-ig) jelentkezz a kos@riporteriskola.hu címen! BAH-csomópontnál lévő irodában, két főnek kínál fizetős munkalehetőséget egykori hallgatónk, jelenlegi tanárunk.

A Szombathelyi Médiaközpont főállású munkatársat keres

A megyeszékhelyen működő televízió és újság ideális lehetőséget kínál, hogy a szakma minden területén kipróbáld magad és gyakorlatot szerezz. Műsorvezetés, hírolvasás, szerkesztés és újságcikkek írása, amit neked ajánlanak. Az önéletrajzodat legkésőbb december 14-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre! (Érdemes írnod akkor is, ha inkább a háttérmunka érdekel, mert operatőr és vágó pozícióba is keresnek kollégákat.)

Marketingfilmekhez keresnek riportert

A videókban elsősorban belsőépítészekkel készített, színvonalas interjúkat szeretnének majd használni, ezért a belsőépítészeti szakmai érdeklődés mindenképpen előnyt jelent. A fényképes önéletrajzokat november 13-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Dolgozz a F1Világ.hu csapatának!

Egy lelkes, tettrekész, jó helyesírással és íráskészséggel megáldott, autósportot szerető kolléga kerestetik, aki a versenyhétvégék során besegítene a cikkírásban, fordításban. A megbízásos munka hosszú távra szól és a későbbiekben több lehetőséget is biztosíthat (pl. autóversenyekre való akkreditációt is). Az angol és/vagy német nyelvtudás előfeltétel! Az önéletrajzodat, illetve 1-2 korábbi írásodat november 20-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre!

Forgass szabadon, határok nélkül!

Talpraesett, rátermett, nem csak a hagyományos képi megvalósításban gondolkodó, ötletgazdag szerkesztő-riportereket keresnek egy nagyszabású, hosszútávú projekthez. A nemzetközi szinten is igényes, minőséginek számító sorozat fő témája a SPORT, fókuszban a backstage történéseivel. Vagyis a sportolók, illetve a különféle rangos események hátterét mutathatod be, pl. forgathatsz az El Clásico-n vagy Wimbledonban is! Az elkészült anyagok pedig egy országos televízióban jelennek meg. Kiszámítható munka, korrekt fizetéssel!

„Pl. forgass az El Clásico-n! Menj be az öltözőbe, dolgozd fel a város nevezetességeit is röviden, forgass az utcán szurkolókkal, taxissal, pékkel, erőnléti edzővel, bárkivel, aki színesebbé teszi az anyagot! Nyilván be fogsz tudni menni a pálya szélére is (az akkreditációt is minden esetben intézzük!): de a meccsből egy másodpercet sem vehet fel az operatőröd… viszont minden mást igen! (A projekt nem újkeletű, például ezt az anyagot már leforgattuk és adásba is került az egyik országos televízióban!) A projekt határokon átívelő, vagyis ne csak abban gondolkodj, hogy kis hazánkban milyen sportesemény lehet érdekes. Utazz el Wimbledonba Babos Timiék fináléjára, forgass az NFL döntőn, vagy akár Johannesburgba is mehetsz, ha van olyan témaötleted, ami közérdeklődésre tart(hat) számot. Tőkeerős tulajdonosaink minden feltételt biztosítanak a kiválasztott szerkesztő-riportereknek: repülőjegy, szállás, profi stáb, utómunka, etc. Nincs sportági és semmilyen más megkötés sem, engedd bátran szabadjára a fantáziádat! Az elkészült anyagok megjelenése:
  • heti/kétheti magazin valamelyik országos televízióban
  • heti magazin a projekt Youtube csatornáján
  • napi anyagok a projekt saját platformjain: honlap, Facebook, Instagram, telefonos applikáció
Röviden ennyi. Most jön a lényeg: a leírtakra támaszkodva írj egy szinopszist, hogy milyen valós sporteseményről készítenél un. backstage anyagot. Bontsd ki, szemléltesd, indokold meg! Ne csak az idei évben gondolkodj, tervezz bátran akár 2021-re is! (Nem kell feltétlenül magyar vonatkozásnak lennie: csinálj egy anyagot pl. Paolo Maldiniről!) Ha ezzel megvagy, akkor már csak annyi dolgod van, hogy mobilodra felvedd a felkonfot! Úgy készítsd el, mintha adásba menne! Ennek a terjedelme: max 30 másodperc!” Jelentkezési határidő: 2020.10.25. A pályázatokat a kos@riporteriskola.hu címre várjuk!

Bulvár napilap lapszerkesztő-újságírót keres

17. éve a médiapiacon lévő lapcsoport országos bulvár napilapjához keres új munkatársat. Versenyképes jövedelem, fiatalos és dinamikus csapat, budapesti munkavégzés. A részletekről és a jelentkezés módjáról ITT olvashatsz bővebben.

Dolgozz NB I-es labdarúgóklubnál!

Első osztályú csapattal is rendelkező egyesület keres fiatal sportriportereket, akik szívesen forgatnának vagy közvetítenének a különböző mérkőzéseikről. Elsősorban kezdő riporterek és kommentátorok jelentkezését várják. Motivációs leveledet legkésőbb november 8-ig várjuk a kos@riporteriskola.hu címre.

Az Indóház Közlekedési Kiadó számlaképes újságírót keres

Az ideális jelölt közérthetően képes megfogalmazni a vasúti szegmensben – többek között személy- és áruszállítás, infrastruktúra, járműgyártás, technológia – zajló hazai és nemzetközi (szakmai, piaci, gazdasági) folyamatokat. A részletekről és a jelentkezés módjáról ITT olvashatsz bővebben.

Szerkesztő-újságírót keres a Turizmus.com

Több évtizede működő médiakiadó, a Turizmus Kft. szerkesztősége felvételt hirdet a turizmus és ahhoz kapcsolódó témák iránt érdeklődő szerkesztő-újságíró munkatárs részére, teljes munkaidőben. A részletekről és a jelentkezés módjáról ITT olvashatsz bővebben.

Műsorközlő „host” kerestetik

Az Országos Teqball Szövetség (OTESZ) olyasvalakivel szeretne együtt dolgozni, aki a rendezvényein elvégezné a „host” feladatokat és a mikrofonon keresztül is ő tájékoztatná a közönséget (a sport prezentáció részeként). Sikeres együttműködés esetén a szövetség jóval több lehetőséget is kínálhat a jelentkezőnek. A rövid motivációs leveleket a kos@riporteriskola.hu címre várjuk, szeptember 30-ig.

Tévés munkalehetőség

Főállású híradós riportereket és gyakornokokat is keres a Hír TV. A leggyorsabb jelentkezőket már augusztus közepén behívhatják egy állásinterjúra! Az önéletrajzokat a kos@riporteriskola.hu címre várjuk, legkésőbb augusztus 30-ig.

Rádiós munkalehetőség

Agilis, szerkesztői ambíciókkal bíró kolléga kerestetik! A projekt részletei egyelőre nem nyilvánosak, de annyit elárulhatunk, egy kereskedelmi rádió reggeli műsorának szerkesztése lenne a feladat. Így a rádiós tapasztalat/gyakorlat nagy előnyt jelent. A motivációs leveleket a kos@riporteriskola.hu címre várjuk, augusztus 18-ig.

Scroll to Top