Komlósi Oktatási Stúdió

Szintfelmérő

Évente kétszer indul új kurzus a KOS-ban: szeptemberben és februárban. A legközelebbi szintfelmérőt 2024. június 15-én, szombaton, 13.30-kor tartjuk. (A félév szeptemberben kezdődik.)
Korhatár nincs, de felnőttképzőként csak az érettségi bizonyítvány bemutatása után adhatjuk át oklevelünket.

A három részből álló szintfelmérőn a tájékozottságodra, újságírói vénádra, rátermettségedre vagyunk kíváncsiak.

  1. Írásbeli kérdéssor.
    Nem műveltségi és nem intelligencia-teszt, inkább csak általános szintfelmérő, amiből megtudhatjuk, mennyire jársz nyitott szemmel és füllel a világban. (A sport-szakirány iránt érdeklődőknek plusz 10 „sportos kérdés”.)
  2. Cikkírási feladat.
    Hozzávetőleg 10 aktuális téma közül választhatsz, hogy melyikről írod le a gondolataidat. Nincs semmilyen műfaji megkötés: csupán az íráskészséged szeretnénk látni.
  3. Kamera előtti bemutatkozás.
    Nagyjából 1 perces „szereplést” kérünk. Nem baj, ha kicsit izgulsz, s ezért nem lesz egyből tökéletes a produkciód. A lényeg, hogy megmutasd/bemutasd magad nekünk. (Kis túlzással úgyis csak azért születnek ezek a felvételek, hogy egy év múlva – az iskola befejeztével – elővegyük és megnézzük, honnan hova jutottál…)

A szintfelmérés díjmentes. Dresszkód nincs. Gyere úgy, ahogy jól érzed magad, de ne feledd, hogy kamera elé is kerülsz majd, érdemes jól mutatni!
A leggyorsabbak akár egy órán belül is végezhetnek, de általában másfél óra alatt teljesíthető minden feladat.

Scroll to Top