Komlósi Oktatási Stúdió

Ősszel már a 69. évfolyam indul a KOS-ban

Ismerkedj meg a képzéssel 2024. június 15-én, szombaton (10 órától), tedd próbára magad a szintfelmérőn (13.30-tól) és közvetíts egy részletet a magyar válogatott első Eb-meccséből (ha kipróbálnád, milyen érzés, amikor te vagy a kommentátor)!

Az iskolával és a médiával kapcsolatos tapasztalataikról először olyan ex-diákok mesélnek, akik 1 éve végeztek a Komlósi Oktatási Stúdióban. 

Majd az alapító, Komlósi Gábor oszt meg kulisszatitkokat a szakmával kapcsolatban. 

A szintfelmérő előtt pedig Baumstark Tibor, a Spíler Tv műsorvezető-kommentátora (iskolánk korábbi hallgatója) ad ízelítőt abból, mire érdemes odafigyelni egy-egy közvetítés során. De biztos szóba kerül majd a most megjelent, Eb-kalauz című (Bán Tiborral közös) könyve is.

A szintfelmérőről ITT olvashatsz bővebben.

Akik egyből szeretnék is kipróbálni magukat a kommentátor szerepében, azok 15 órától élőben közvetíthetik a Magyarország–Svájc labdarúgó mérkőzést a KOS stúdiójából.

Az elmúlt években végzett diákjaink az alábbi munkahelyeken fordultak meg. Tedd próbára magad te is! Tanulj a KOS-ban, dolgozz a médiában!

(ATV és atv.hu, Autónavigátor.hu, BorPortré, Bors, Bunteto.com, Daily News Hungary, Esport1 TV, Eurosport, FociClub.hu, Futuresports.hu, Goal.com, Gong Rádió, Győr Plusz Média, Hamu és Gyémánt Magazin, Hír FM, Hír TV, IN.hu, Klubrádió, Libri, m4sport.hu, M5 kulturális csatorna, Magyar Jégkorong Szövetség, Nemzeti Sport, Presztízs Sport, RTL, Skipper Stúdió (az M4 Sport és a Sport TV beszállítója), Sláger FM, Spirit FM, Sport365.hu, Sportal.hu, Sportrádió, Szeged TV, Trió Rádió, TV2 és TV2 online, Unibet, VinCE Magazin, WMN.hu.)

Scroll to Top