Komlósi Oktatási Stúdió

Csoportos karrier coaching Kocsis-M. Brigittával

Elvégezted az iskolát, mégsem sikerült elhelyezkedned álmaid munkahelyén? Vagy azt sem tudod pontosan, melyik irány lenne karrier szempontból az, ami nem csak sikert, de boldogságot is hozna? Esetleg dolgozol valahol, de azt érzed, egyre jobban belefásultál, a kiégés fenyeget és valami újra vágysz? Vagy csak magasabb szintre lépnél a saját területeden, de valahogy mindig egy üvegplafonba ütközöl? Babázás után tudatosan mennél vissza más területre, végre az álmaid karrierjét kibontva?

Jó hírünk van! Ez a kurzus Neked szól!

Kocsis-M. Brigitta műsorvezető és coach egyéni karrier coaching fogadóóráinak népszerűségén felbuzdulva, meghirdetjük csoportos karrier coaching foglalkozását. A kurzusra nem csak jelenlegi vagy volt KOS-os diákokat várunk, hanem bárkit, aki szeretné fejleszteni az önismeretét munka területen, és hasznos trükkökre, praktikára vágyik az elhelyezkedést illetően.

Időpontok:
8 alkalom, hétfő esténként 18:00 – 20:00 között.
Április 15., április 22., április 29.
Május 6., május 13., május 27.
Június 3., június 10.

Minimális létszám:  8 fő.
Helyszín: Komlósi Oktatási Stúdió (1149 Budapest, Róna u. 120-122., 4. emelet).
A kurzus ára: 65 000 forint + ÁFA.
A kurzus végén a résztvevők oklevelet kapnak.

Ha te is végre elindul álmaid karrierútján, jelentkezz legkésőbb április 8-ig a kos@riporteriskola.hu e-mail címen! Jelentkezésed a kurzus díjának átutalásával válik véglegessé.

Egykori hallgatóink írták Kocsis-M. Brigittáról

Gorzás Gergő (KOS-65.)
újságíró, Autonavigator.hu

„A problémáim azok csak az enyémek, nem tartoznak senkire, és egyedül kell velük megküzdenem” – egész tinikoromat ebben a szellemiségben éltem, sosem szerettem a gondjaimról beszélgetni másokkal, mert úgy éreztem, hogy csak extra terhet tennék az adott illetőre, ha a személyes gondjaimat a nyakába aggatnám. Aztán megismerkedtem Brigivel. Eleinte nem tudtam elképzelni, hogy egy szűk egyórás beszélgetés alatt mi újat tudna nekem mondani, amit még nem hallottam ezerszer. Nehezen tévedhettem volna nagyobbat. Brigitől nem csak néhány jó tanácsot kaptam, de egy teljesen új életfelfogást is. Bő kilenc hónap munkájával pedig eljutottunk odáig, hogy már minden reggel látom értelmét elkezdeni a napot, és nem stresszelek rá fölösleges dolgokra. A beszélgetéseink óta sokkal jobban tudok örülni az apróbb dolgoknak is, és ez részben neki köszönhető. Brigi azért csodás szakember, mert érzed rajta, hogy nem csak letudni akarja azt az egy órát, hanem őszintén figyel rád, érdekli, hogy mit gondolsz a világról vagy éppen saját magadról. A legváratlanabb pillanatokban is képes olyan kérdéseket feltenni, amelyek teljesen új megvilágításba helyeznek egy-egy problémát, vagy néhány esetben teljesen semmissé teszik azt. Lényeg a lényeg, a közös munka eredményeként ma már sokkal többet tudok mosolyogni.

Maurer Fruzsina (KOS-65.)
újságíró, Life&Body

Brigivel az életem egyik talán legmeghatározóbb időszakában találkoztam. Szakmai segítségért fordultam hozzá, aztán ez a folyamat az életem több területére is átszivárgott. Ha a közös munkánkra gondolok, akkor a nyugalom és a letisztultság jut eszembe. Hajlamos vagyok túlgondolni a dolgokat, előre forgatókönyveket gyártani és (feleslegesen) aggódni. Itt viszont azt tanulom, hogy mindig a következő lépésre figyeljek, hogy ne akarjam megoldani azt, ami nem az én hatásköröm, hogy az erősségeimet hogyan aknázzam ki a legjobban, és hogy ér nemet mondani. A találkozóink után mindig egy kicsit tisztábban látok rá a kérdéses területre, a különböző feladatok pedig izgalmasak, hogy vajon be tudom-e építeni az életembe, nekem személy szerint beválnak-e, mit tapasztalok általuk. Szeretem a személyes példáit, hogy magából is ad, nem csak engem kérdez. A kérdései olykor kemények, szembenézésre késztetőek, de sosem hagy egyedül velük. A beszélgetések hatására bele mertem állni döntésekbe, kevesebb aggódással vágtam bele szakmai feladatokba, és megértettem, hogy van, amikor többet ártok a jelennek és magamnak, ha azonnali válaszokat és megoldásokat akarok. Néha ér csak hagyni, hogy alakuljon minden a maga módján.

Tamási Ninetta (KOS-53.)
szerkesztő-riporter

Hiszek abban, hogy az élet mindig a helyes irányba sodor, de tudom, nekünk is tennünk kell a saját boldogságunkért! Brigi mindig nyitott, segítőkész és odaadó volt, barátként és kolleganőként egyaránt! Sokat köszönhetek az ő támogatásának! Amikor bizonytalanná váltam az életem néhány területén, és szerettem volna valakitől tanácsot kérni, azonnal Brigi jutott eszembe! Amikor pedig megtudtam, hogy coach lett, arra gondoltam: „Hiszen ő valahol mindig is az volt!” Nem volt kérdés, hogy hozzá fordulok! A közös beszélgetéseink során érzékenyen állt hozzám, de határozott elképzelésekkel, játékosan segített abban, hogy felismerjem, mit is szeretnék igazán! Segített szavakba önteni valódi gondolataimat. Tiszta szívből ajánlom bárkinek őt, hiszen Brigi igazi segítő!

Scroll to Top